Op 9 juni is het vaderdag en speciaal daarvoor lanceert het Belgische merk Deauty, bekend van zijn cadeauboxen, een limited edition box voor mannen.
De beauytbox voor mannen wordt éénmalig gelanceerd onder de slogan 'Echte mannen dragen geen cape, maar crème'. In de box vind je acht cosmeticaproducten speciaal voor heren. Daarbij zitten merken zoals Redken, L'Oréal Paris Men Expert, Biotherm, Dove Men+Care, Klorane, Gillette, Hayasei en Alepia. Vijf van deze producten zijn full size en er zit ook een handige Deauty toiletzak bij.

Mannen hebben een ruwere en vettere huid dan vrouwen en hebben dus aangepaste verzorgingsproducten nodig. Zo is de huid van mannen na het scheren vaak geïrriteerd. Een dagcrème kan de irritatie wegnemen en hydrateert de huid. Mannen hebben ook een sterkere deodorant nodig dan vrouwen want ze zweten aanzienlijk meer. In de beautybox zitten ook de nodige producten voor het haar en tegen donkere kringen onder de ogen. Voor wie nog geen geschenk heeft gevonden voor vaderdag is deze box een leuke cadeautip.

Verrassingsboxen
Deauty is de afkorting van discover beauty en op hun website kan je een abonnement nemen op een beautybox die telkens gevuld is met nieuwe cosmeticaproducten. Zo leer je op een handige manier kwaliteitsvolle beautymerken kennen.

Een abonnement kost €15 per maand en daarvoor krijg je vier tot zes travel size beautyproducten van bekende cosmeticamerken. Je kan ook kiezen voor een abonnement van drie of zes maanden of iemand een beautybox cadeau doen. Elke maand maken ze een nieuwe selectie van beautyproducten voor hun verrassingsbox.

De exclusieve mannenboxen zijn te bestellen op de website van Deauty en kosten €27.95 in plaats van €70. De boxen zijn er in een beperkte hoeveelheid, dus als je er een wil bestellen moet je er snel bij zijn. Als je de mannenbox bestelt voor 2 juni wordt deze nog voor 7 juni geleverd. (AV)

Op 9 juni is het vaderdag en speciaal daarvoor lanceert het Belgische merk Deauty, bekend van zijn cadeauboxen, een limited edition box voor mannen. De beauytbox voor mannen wordt éénmalig gelanceerd onder de slogan 'Echte mannen dragen geen cape, maar crème'. In de box vind je acht cosmeticaproducten speciaal voor heren. Daarbij zitten merken zoals Redken, L'Oréal Paris Men Expert, Biotherm, Dove Men+Care, Klorane, Gillette, Hayasei en Alepia. Vijf van deze producten zijn full size en er zit ook een handige Deauty toiletzak bij. Mannen hebben een ruwere en vettere huid dan vrouwen en hebben dus aangepaste verzorgingsproducten nodig. Zo is de huid van mannen na het scheren vaak geïrriteerd. Een dagcrème kan de irritatie wegnemen en hydrateert de huid. Mannen hebben ook een sterkere deodorant nodig dan vrouwen want ze zweten aanzienlijk meer. In de beautybox zitten ook de nodige producten voor het haar en tegen donkere kringen onder de ogen. Voor wie nog geen geschenk heeft gevonden voor vaderdag is deze box een leuke cadeautip. Verrassingsboxen Deauty is de afkorting van discover beauty en op hun website kan je een abonnement nemen op een beautybox die telkens gevuld is met nieuwe cosmeticaproducten. Zo leer je op een handige manier kwaliteitsvolle beautymerken kennen. Een abonnement kost €15 per maand en daarvoor krijg je vier tot zes travel size beautyproducten van bekende cosmeticamerken. Je kan ook kiezen voor een abonnement van drie of zes maanden of iemand een beautybox cadeau doen. Elke maand maken ze een nieuwe selectie van beautyproducten voor hun verrassingsbox. De exclusieve mannenboxen zijn te bestellen op de website van Deauty en kosten €27.95 in plaats van €70. De boxen zijn er in een beperkte hoeveelheid, dus als je er een wil bestellen moet je er snel bij zijn. Als je de mannenbox bestelt voor 2 juni wordt deze nog voor 7 juni geleverd. (AV)