Brits ontwerper John Galliano lanceert zijn eerste eigen parfum. Vanaf oktober is Le parfum no. 1 de John Galliano exclusief te koop in de Londense department store Harrods, meldt modemagazine Vogue .

Zoet, fleurig en licht, zo beschreef Galliano zijn geurtje tijdens de persvoorstelling in Parijs eerder deze week. Het kostbare reukwater is verpakt in een flesje dat eruit ziet als een van Galliano's couture-creaties, "alsof ze net de kamer heeft verlaten, maar we haar parfum hebben vastgehouden", aldus de creatief directeur van Dior, die bekend staat om zijn historische en theatrale referenties.

Galliano verwerkte zijn parfumdebuut ook in een body lotion, douchegel en scrub.

Ann Heylens.

Brits ontwerper John Galliano lanceert zijn eerste eigen parfum. Vanaf oktober is Le parfum no. 1 de John Galliano exclusief te koop in de Londense department store Harrods, meldt modemagazine Vogue .Zoet, fleurig en licht, zo beschreef Galliano zijn geurtje tijdens de persvoorstelling in Parijs eerder deze week. Het kostbare reukwater is verpakt in een flesje dat eruit ziet als een van Galliano's couture-creaties, "alsof ze net de kamer heeft verlaten, maar we haar parfum hebben vastgehouden", aldus de creatief directeur van Dior, die bekend staat om zijn historische en theatrale referenties.Galliano verwerkte zijn parfumdebuut ook in een body lotion, douchegel en scrub.Ann Heylens.