Molton Brown, een cosmeticamerk uit Londen, bestaat 40 jaar en naar aanleiding van dit feestelijk gebeuren zijn ze in de archieven gedoken. Daar vonden ze iets bijzonders: nooit eerder gepubliceerde beelden van een jonge Kate Moss. Ze poseerde begin jaren 90 als haarmodel voor het beautymerk. Dat schrijft de Britse Vogue.

De foto's van Kate Moss, die nooit eerder werden vrijgegeven, dateren uit het begin van de jaren 90 en werden genomen voor het beautymerk Molton Brown.

De jonge Kate Moss was gevraagd als haarmodel, Molton Brown begon namelijk ooit als een kapsalon, voor het label en toonde verschillende kapsels. De foto's zijn onbewerkt en op dat moment was Kate Moss nog een relatief onbekend model zonder modellencontract op zak. Voor de 40ste verjaardag van Molton Brown heeft het merk deze unieke foto's vrijgegeven.

En wat is er meer Brits dan een foto van Kate Moss voor de feestelijke verjaardag van een Brits merk? (LVR)

Molton Brown, een cosmeticamerk uit Londen, bestaat 40 jaar en naar aanleiding van dit feestelijk gebeuren zijn ze in de archieven gedoken. Daar vonden ze iets bijzonders: nooit eerder gepubliceerde beelden van een jonge Kate Moss. Ze poseerde begin jaren 90 als haarmodel voor het beautymerk. Dat schrijft de Britse Vogue. De foto's van Kate Moss, die nooit eerder werden vrijgegeven, dateren uit het begin van de jaren 90 en werden genomen voor het beautymerk Molton Brown. De jonge Kate Moss was gevraagd als haarmodel, Molton Brown begon namelijk ooit als een kapsalon, voor het label en toonde verschillende kapsels. De foto's zijn onbewerkt en op dat moment was Kate Moss nog een relatief onbekend model zonder modellencontract op zak. Voor de 40ste verjaardag van Molton Brown heeft het merk deze unieke foto's vrijgegeven. En wat is er meer Brits dan een foto van Kate Moss voor de feestelijke verjaardag van een Brits merk? (LVR)