Het parfum 'Flowerbomb' van Viktor & Rolf werd, naar aanleiding van de eindejaarsfeesten, in een feestelijk jasje gestoken door niemand minder dan Swarovski.

Het bestaande parfum 'Flowerbomb' van het Nederlandse modeduo Viktor & Rolf werd onder handen genomen door Swarovski. Dit resulteerde in twee speciale parfumflesjes die bezet zijn met Swarovski-steentjes. Speciaal voor de eindejaarsfeesten is er een flesje dat volledig en gedeeltelijk bezet is met Swarovski-kristallen.

Een lust voor het oog, maar ook het parfum heeft niets van zijn elegantie verloren. Zo bevat het onder meer bergamot, sambacjasmijn, catleya-orchidee, fresia, centifollaroos en patchoeli.

De speciale flesjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Parfuma. (LVR)

Het parfum 'Flowerbomb' van Viktor & Rolf werd, naar aanleiding van de eindejaarsfeesten, in een feestelijk jasje gestoken door niemand minder dan Swarovski. Het bestaande parfum 'Flowerbomb' van het Nederlandse modeduo Viktor & Rolf werd onder handen genomen door Swarovski. Dit resulteerde in twee speciale parfumflesjes die bezet zijn met Swarovski-steentjes. Speciaal voor de eindejaarsfeesten is er een flesje dat volledig en gedeeltelijk bezet is met Swarovski-kristallen. Een lust voor het oog, maar ook het parfum heeft niets van zijn elegantie verloren. Zo bevat het onder meer bergamot, sambacjasmijn, catleya-orchidee, fresia, centifollaroos en patchoeli. De speciale flesjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Parfuma. (LVR)