Fifty Shades of Grey : waarom grijs niet voor grijze muizen is

© -

Het Amerikaanse nagellakmerk OPI springt mee op de Fifty Shades-trein en lanceert begin volgend jaar een grijze collectie. Allesbehalve saai, want een grijze tint op je nagels is voor durvers.

Fifty Shades of Grey : waarom grijs niet voor grijze muizen is

Op Valentijn wordt de langverwachte verfilming van Fifty Shades of Grey in de zalen verwacht. OPI is één van de eerste, maar zeker niet de laatste, die zich door de film lieten inspireren voor een gelimiteerde collectie lakjes. 5 grijze tinten én een rode nagellak, aangezien de passie van het bioscoopscherm zal spatten.

De lakjes gaan van glinsterend zilver over koel grijs en donkere houtskooltinten. Het zijn geen voor de hand liggende kleuren om te kiezen, net omdat je de perfecte tint moet zoeken die bij je huidtype past. Wie graag eens van de platgetreden paden van de nagellak wandelt, moet zeker één van de lakjes uitproberen.

Zosia Mamet
Zosia Mamet© Instagram

Wie ook een fan lijkt te zijn van Fifty Shades is Girls-actrice Zosia Mamet. Zij verscheen dit weekend op de rode loper met grijze lokken. Benieuwd of we een revival van deze trend zullen zien in aanloop naar de première van de Fifty Shades-film. (AB)

OPI-collectie vanaf eind januari te koop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content