Favoriet beautylabel van Hollywood MUD zwaait deuren open in Antwerpen

12/05/15 om 13:40 - Bijgewerkt om 13:39

Make-Up Designory, kortweg MUD, heeft zijn allereerste pilot store in de Benelux geopend. Het Amerikaanse make-uplabel vestigde zich in de Kammenstraat in Antwerpen. Het gezicht van het beautymerk in Antwerpen is de naturelle schoonheid Amélie Lens.

De achterliggende visie van het make-uplabel luidt als volgt: met zo weinig mogelijk make-up een zo groot mogelijk effect creëren. In de winkel kan je terecht voor make-up, maar ook voor workshops. Zowel de beginneling als de professional kan zijn gading vinden in de visagieschool.

De Make-Up Designory school organiseert al tien jaar professionele lessen in praktische make-upvaardigheden. Twee campussen in Los Angeles en New York dompelen studenten onder in de essentie van visagie.

Kwaliteit dragen ze erg hoog in het vaandel bij MUD. Alumni van hun school werken nu op de sets van Hollywoodfilms en in de theatercoulissen op Broadway. Met deze knowhow lanceerden ze ook een make-uplijn, die vanaf nu dus ook in de eerste Belgische pilot store verkrijgbaar is.

Praktisch

Kammenstraat 62, 2000 Antwerpen

Open van maandag tot zaterdag, van 10 tot 18 uur.

(LP)

Lees meer over:

Onze partners