Exclusief: M.A.C creëert water-resistente festivallook voor Pukkelpop

Pukkelpop make-up look facechart © MAC

Ontdek de tips en tricks van Senior make up artist Ines Borgonjon voor een geslaagde Pukkelpoplook.

Omdat er op een festival alle mogelijke weer-condities mogelijk zijn gaande van veel regen tot ontzettend veel zon, heb ik gekozen voor water-resistente producten die in elke situatie handig van pas kunnen komen. De foundation is longwearing waterproof en ook de oogmake-up kan tegen een stootje.

Op een festival heb je niet altijd de tijd om je lang bezig te houden met je make-up. Daarom kies ik voor deze look met slechts enkele productjes om een frisse festivallook te bekomen.

Best start je met een paint pot. Dit is een creme-textuur oogschaduw die poederachtig wordt wanneer je hem aanbrengt. Hij bestaat in een uitgebreide kleurenreeks. De paint pot is mooi op zichzelf, en wanneer je er oogschaduw over aanbrengt werkt hij als primer en zal er dus voor zorgen dat je kleuren intenser worden en lang blijven zitten.

Het eyes times nine palette geeft een fris kleurtje aan de ogen. Je kan er een fris natuurlijk resultaat mee bekomen, of je kan gaan voor de donkere tinten van het palet voor een ‘zwoeler’ resultaat. Om dit ooglookje af te werken kan je de haute&naughty waterproof mascara gebruiken. Je kan deze mascara op verschillende manieren aanbrengen van zeer subtiel tot intens en volumineus door het twee-ledige borsteltje.

Als blush en lipkleur heb ik gekozen voor de casual colour die je gemakkelijk met je vingers kan aanbrengen. Tot slot kan je met de superslick eyeliner een leuk ‘party accent’ aan je make-up geven. Met de goude of zilveren versie kan je een hartje of een ander leuk accent op je jukbeen tekenen. Verder is deze eyeliner ook zeer mooi te gebruiken als klassieke eyeliner of kan je aanbrengen in de binnenste ooghoekjes voor een open blik.

Hou zeker de mini fix + spray op zak. Met deze spray kan je je make-up fixeren en jezelf verfrissen doorheen de dag.

Facechart

Pukkelpop make-up look
Pukkelpop make-up look© MAC

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content