Voor liefhebbers van de sixties look brengt Estée Lauder een exclusieve Mad Men-collectie op de markt, geïnspireerd op de populaire TV-serie.

De minicollectie focust op volle, rode lippen en lichtroze jukbeenderen: typische eigenschappen van de sixties lady. Deze Mad Men-look streeft het Amerikaanse cosmeticamerk na met een zacht glanzende Cherry Lipstick en een Evening Rose blush.

Beide producten zijn verpakt in een gouden hoes met daarrond een lederachtige gouden pochet. De kartonnen verpakking is bovendien geïnspireerd op de verpakkingen van Estée Lauder uit de jaren 60.

De collectie is beschikbaar vanaf 18 maart bij de winkels en webshop van Bloomingdales en bij de webshop van Estée Lauder. Spijtig genoeg verschepen deze sites de Mad Men-collectie niet naar België. Geïnteresseerden zullen dus beroep moeten doen op Amerikaanse vrienden of een tripje plannen naar de Verenigde Staten. (VF)

Voor liefhebbers van de sixties look brengt Estée Lauder een exclusieve Mad Men-collectie op de markt, geïnspireerd op de populaire TV-serie. De minicollectie focust op volle, rode lippen en lichtroze jukbeenderen: typische eigenschappen van de sixties lady. Deze Mad Men-look streeft het Amerikaanse cosmeticamerk na met een zacht glanzende Cherry Lipstick en een Evening Rose blush. Beide producten zijn verpakt in een gouden hoes met daarrond een lederachtige gouden pochet. De kartonnen verpakking is bovendien geïnspireerd op de verpakkingen van Estée Lauder uit de jaren 60. De collectie is beschikbaar vanaf 18 maart bij de winkels en webshop van Bloomingdales en bij de webshop van Estée Lauder. Spijtig genoeg verschepen deze sites de Mad Men-collectie niet naar België. Geïnteresseerden zullen dus beroep moeten doen op Amerikaanse vrienden of een tripje plannen naar de Verenigde Staten. (VF)