Esprit viert 40ste verjaardag met geurduo

Kledingmerk Esprit is veertig en viert dat met een duo van parfums.

In het mytische jaar 1968 richtte het echtpaar Susie en Doug Tompkins in het al even tot de verbeelding sprekende San Fransisco kledingmerk Esprit op. Veertig jaar later wordt de betaalbare mode van het label in vijftienduizend winkels over vijfenveertig landen verkocht. Naar aanleiding van die verjaardag brengt het merk een parfumduo uit onder de toepasselijke naam ‘Celebration’

Het duo bevat een mannen-en vrouwenparfum. De geur voor haar -in roze flesje- bevat een trio van bloemen, fruit en muskus, gecombineerd met magnoliaknop, sinaasappelblad, lychee, viooltjes en wilde roos. In de lichtblauwe flacon voor hem zit een levendige geur van victoriaanse ananas en bergamot, lavendel, rozemarijn en geranium.

Op de flacons is de geografische ontwikkeling van Esprit doorheen de jaren weergegeven. Door de transparante flesjes zijn op de achterkant de namen van de steden San Francisco, Hongkong, Sydney, Shanghai, Berlijn, Londen en Parijs te lezen. De flacons spellen samen het woord ‘celebration’.

Ann Heylens.

Celebration ligt vanaf november in de warenhuizen, drogisterijen en parfumerieÔn. Ze zijn apart te koop: Eau de toilette voor haar, 30 ml, 25 euro. Eau de toilette voor hem, 30 ml, 15 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content