De Libanese modeontwerper Elie Saab lanceert in juli zijn eerste parfum. "Le Parfum" is een frisse, bloemige geur met onder meer sporen van oranjebloesem, jasmijn en honing.

De makers van het parfum wilden het mode-imago en de filosofie van Elie Saab in de geur laten weerspiegelen. Het ontwerp van de flacon doet ons trouwens aan een van Saabs feeërieke trouwjurken denken.

"Le Parfum" wordt in juli in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Libanon en Amerika gepresenteerd. Andere landen zullen tot in september moeten wachten.

Lieselot Moerkerke

De Libanese modeontwerper Elie Saab lanceert in juli zijn eerste parfum. "Le Parfum" is een frisse, bloemige geur met onder meer sporen van oranjebloesem, jasmijn en honing. De makers van het parfum wilden het mode-imago en de filosofie van Elie Saab in de geur laten weerspiegelen. Het ontwerp van de flacon doet ons trouwens aan een van Saabs feeërieke trouwjurken denken. "Le Parfum" wordt in juli in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Libanon en Amerika gepresenteerd. Andere landen zullen tot in september moeten wachten. Lieselot Moerkerke