Ter ere van het derde seizoen van het kostuumdrama Downton Abbey brengt het luxe huidverzorgingsmerk Elemis een gezichtscrème uit, gebaseerd op de Britse aristocratie.

Onlangs werd Dan Stevens, die Matthew Crawley speelt in het Britse kostuumdrama, nog verkozen door de Britse GQ tot best geklede man. Maar ook de chique uitstraling en glamour van de vrouwelijke leden van Downton Abbey spreken tot de verbeelding.

Het Britse merk Elemis heeft namelijk een product ontwikkeld waarmee de glamoureuze levensstijl van de Crawley familie wordt vertaald naar een tube.

Voor de gravinnen onder ons ontwikkelde Elemis de Herbal Lavender Repair Mask, waarin rozemarijn, tijm en lavendel olie verwerkt zijn. De crème is gericht op de soepelheid van de huid en werkt tevens als anti-veroudering. Je verandert vast in 1-2-3 in the Lady of the Manor na zo'n luxebehandeling.

Niet alleen het luxemerk wil een graantje meepikken van het Downton Abbey succes, ook de Bliss spa's springen mee op de kar. Zo bieden ze de Lady Elemis Lavendel gezichtsverzorging aan waarbij het lavendelmasker van Elemis gebruikt wordt.

Hoewel de Britse aristocraten zich nooit zouden wagen aan een DIY avontuur, biedt Elemis ook een zestal huisgemaakte kuren aan. Haal je innerlijke bediende naar boven en ga zelf aan de slag met deze recepten, die samengesteld worden door traditionele ingrediënten van de vroege jaren 1900 en waarvan je er hoogstwaarschijnlijk een groot deel kan vinden in je eigen keukenkast.

Zo wordt bijvoorbeeld een voetbadje geprepareerd met behulp van honing, melk en kaneel terwijl het recept voor de Victorian Dutchess Lavender Facial wordt gemaakt met lavendel, haver, melk en maïsmeel.

Hou ook de Twitterpagina van het merk in de gaten. Daar posten ze namelijk hun DIY recepten en links naar kortingsdeals voor hun gezichtscrème. (LP)

Ter ere van het derde seizoen van het kostuumdrama Downton Abbey brengt het luxe huidverzorgingsmerk Elemis een gezichtscrème uit, gebaseerd op de Britse aristocratie. Onlangs werd Dan Stevens, die Matthew Crawley speelt in het Britse kostuumdrama, nog verkozen door de Britse GQ tot best geklede man. Maar ook de chique uitstraling en glamour van de vrouwelijke leden van Downton Abbey spreken tot de verbeelding. Het Britse merk Elemis heeft namelijk een product ontwikkeld waarmee de glamoureuze levensstijl van de Crawley familie wordt vertaald naar een tube. Voor de gravinnen onder ons ontwikkelde Elemis de Herbal Lavender Repair Mask, waarin rozemarijn, tijm en lavendel olie verwerkt zijn. De crème is gericht op de soepelheid van de huid en werkt tevens als anti-veroudering. Je verandert vast in 1-2-3 in the Lady of the Manor na zo'n luxebehandeling. Niet alleen het luxemerk wil een graantje meepikken van het Downton Abbey succes, ook de Bliss spa's springen mee op de kar. Zo bieden ze de Lady Elemis Lavendel gezichtsverzorging aan waarbij het lavendelmasker van Elemis gebruikt wordt.Hoewel de Britse aristocraten zich nooit zouden wagen aan een DIY avontuur, biedt Elemis ook een zestal huisgemaakte kuren aan. Haal je innerlijke bediende naar boven en ga zelf aan de slag met deze recepten, die samengesteld worden door traditionele ingrediënten van de vroege jaren 1900 en waarvan je er hoogstwaarschijnlijk een groot deel kan vinden in je eigen keukenkast. Zo wordt bijvoorbeeld een voetbadje geprepareerd met behulp van honing, melk en kaneel terwijl het recept voor de Victorian Dutchess Lavender Facial wordt gemaakt met lavendel, haver, melk en maïsmeel. Hou ook de Twitterpagina van het merk in de gaten. Daar posten ze namelijk hun DIY recepten en links naar kortingsdeals voor hun gezichtscrème. (LP)