Eigen make-uplijn voor Pat McGrath?

Krijgt Pat McGrath haar eigen cosmeticalijn? De make-upgoeroe zelf ziet het in ieder geval echt zitten, zo vertelde ze aan Women’s Wear Daily.

Pat McGrath kan haar passie voor cosmetica kwijt wanneer ze een zoveelste grote modeshow of magazineshoot opleukt met haar talent. Ze is zonder twijfel een van de bekendste make-up artistes ter wereld en in een diepgaand portret op Women’s Wear Daily wordt McGrath dan ook gelauwerd om haar brede kennis en haar verregaande creativiteit.

Als Global Cosmetics Creative Design Director van P&G houdt ze vinger aan de pols bij make-up merken van Max Factor, Dolce & Gabbana en Cover Girl en heeft ze dus een heel erg belangrijke functie in het beautylandschap, maar toch lijkt ze te verlangen naar meer.

Wanneer haar gevraagd werd of ze ooit een eigen cosmeticalijn zou uitbrengen reageerde ze alleszins niet afkerig. “Misschien binnenkort”, antwoordde ze WWD. “Ik zou dolgraag mijn eigen lijn hebben in de nabije toekomst, er is binnen de beautysector nog voldoende plaats voor nieuwe producten en nieuwe benaderingen van schoonheid”, aldus McGrath. Wij voorspellen alvast dat als die make-uplijn er ooit echt komt ze in een mum van tijd uitverkocht zal zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content