De kleindochter van Estée Laurder komt binnenkort met haar eigen label. Ze gaat onder meer beautyproducten op de markt brengen.

Aan goede genen en kennis van zaken alvast geen gebrek. De 40-jarige Aerin Lauder is al meer dan 6 jaar senior vice president en creatief directeur is van het Estée Lauder label. Ze is ook derde grootste aandeelhouder.

Met haar lijn Aerin LLC wil ze nu een eigen lifestylemerk uit de grond stampen. Naast beautyproducten zou ze ook juwelen, huisgoed en mode aan de collectie toevoegen. Vanaf augustus zullen de eerste beautyproducten verkrijgbaar zijn onder de naam The Aerin Essentials collection. In deze collectie kunnen we onder andere lippenstiften, foundations en andere basisproducten vinden.

Hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour en voormalig NBC hoofd Jeff Zucker zullen haar te hulp staan bij de uitbouw van haar label. (RDM)


De kleindochter van Estée Laurder komt binnenkort met haar eigen label. Ze gaat onder meer beautyproducten op de markt brengen. Aan goede genen en kennis van zaken alvast geen gebrek. De 40-jarige Aerin Lauder is al meer dan 6 jaar senior vice president en creatief directeur is van het Estée Lauder label. Ze is ook derde grootste aandeelhouder. Met haar lijn Aerin LLC wil ze nu een eigen lifestylemerk uit de grond stampen. Naast beautyproducten zou ze ook juwelen, huisgoed en mode aan de collectie toevoegen. Vanaf augustus zullen de eerste beautyproducten verkrijgbaar zijn onder de naam The Aerin Essentials collection. In deze collectie kunnen we onder andere lippenstiften, foundations en andere basisproducten vinden. Hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour en voormalig NBC hoofd Jeff Zucker zullen haar te hulp staan bij de uitbouw van haar label. (RDM)