Duits ontwerper Wolfgang Joop brengt voor het eerst een parfum uit onder zijn volledige naam. Vanaf september ligt de "mannelijke, lichte, maar toch intense" geur "Wolfgang Joop" in de parfumerie. Hij is te herkennen aan het amberkleurige, zware glazen flesje met solide zilveren dop.

Wolfgang Joop, die in 2004 zijn modelijn Wunderkind voor het eerst presenteerde en daarmee wereldwijd furore maakte, behoort samen met Jill Sander en Karl Lagerfeld tot de belangrijkste Duitse ontwerpers.

Joop is ook een groot liefhebber van kunst. Daarom koos hij ervoor
zijn meest persoonlijke geurcreatie tijdens een vernissage te onthullen. Acht kunstenaars uit Berlijn werden geselecteerd om, geïnspireerd door de nieuwe geur, een modern kunstwerk te maken. Deze werden tentoongesteld in de theater workshops van de Opera Foundation in Berlijn.

Ann Heylens.

Duits ontwerper Wolfgang Joop brengt voor het eerst een parfum uit onder zijn volledige naam. Vanaf september ligt de "mannelijke, lichte, maar toch intense" geur "Wolfgang Joop" in de parfumerie. Hij is te herkennen aan het amberkleurige, zware glazen flesje met solide zilveren dop. Wolfgang Joop, die in 2004 zijn modelijn Wunderkind voor het eerst presenteerde en daarmee wereldwijd furore maakte, behoort samen met Jill Sander en Karl Lagerfeld tot de belangrijkste Duitse ontwerpers. Joop is ook een groot liefhebber van kunst. Daarom koos hij ervoor zijn meest persoonlijke geurcreatie tijdens een vernissage te onthullen. Acht kunstenaars uit Berlijn werden geselecteerd om, geïnspireerd door de nieuwe geur, een modern kunstwerk te maken. Deze werden tentoongesteld in de theater workshops van de Opera Foundation in Berlijn.Ann Heylens.