Raymond Cloosterman, nu CEO van het cosmeticamerk, startte in 1998 met de Rituals-producten. Twaalf jaar later bezit het merk honderdtwintig winkels over de hele wereld.

De nieuwe Rituals in de Gentse Veldstraat is een geurparadijs met een oppervlakte van meer dan vijftig vierkante meter. In het midden van de shop bevindt zich een testeiland, waar liefhebbers elk product kunnen uittesten. U kan er ook terecht voor een handmassage, een lekker kopje Rituals-thee of make-up advies. Het cosmeticabedrijf werkt zijn make-up lijn, op basis van edelstenen, nog steeds verder uit. Vorige maand werden acht nieuwe kleuren nagellak gelanceerd.

Rituals onderscheidt zich van andere cosmeticabedrijven door Home & Body cosmetics te combineren. Dat resulteert in een uitgebreid gamma met ruim driehonderd producten, geïnspireerd op Oosterse rituelen. Verzorgende body- en gezichtcrèmes, parfum, shampoo, douchegel voor hem en haar maken deel uit van de welruikende collectie. Geurkaarsen, theelichtjes en etherische oliën brengen de aangename geur van de producten ook in uw huis.

Tiffany Philips

Rituals, Veldstraat 6, 9000 Gent

Raymond Cloosterman, nu CEO van het cosmeticamerk, startte in 1998 met de Rituals-producten. Twaalf jaar later bezit het merk honderdtwintig winkels over de hele wereld.De nieuwe Rituals in de Gentse Veldstraat is een geurparadijs met een oppervlakte van meer dan vijftig vierkante meter. In het midden van de shop bevindt zich een testeiland, waar liefhebbers elk product kunnen uittesten. U kan er ook terecht voor een handmassage, een lekker kopje Rituals-thee of make-up advies. Het cosmeticabedrijf werkt zijn make-up lijn, op basis van edelstenen, nog steeds verder uit. Vorige maand werden acht nieuwe kleuren nagellak gelanceerd. Rituals onderscheidt zich van andere cosmeticabedrijven door Home & Body cosmetics te combineren. Dat resulteert in een uitgebreid gamma met ruim driehonderd producten, geïnspireerd op Oosterse rituelen. Verzorgende body- en gezichtcrèmes, parfum, shampoo, douchegel voor hem en haar maken deel uit van de welruikende collectie. Geurkaarsen, theelichtjes en etherische oliën brengen de aangename geur van de producten ook in uw huis. Tiffany PhilipsRituals, Veldstraat 6, 9000 Gent