Het was al lang aangekondigd en de internationale avant-première is op 25 januari voor luxewarenhuis Colette in Parijs. Dan lanceert Maison Martin Margiela zijn eerste parfum. Het Belgische, maar in de Franse hoofstad gebaseerde modehuis sloot daarover vorig jaar een deal met L'Oréal.

"Ligne 3 -Parfums et sa fragrance" zou zowel een mannen als vrouwenparfum omvatten en onder meer ruiken naar bloemen, hars en wierook. Hoe de flesjes er zullen uitzien, is nog niet bekend, maar zeker is dat het huis trouw aan zichzelf geen cliché-flacon op de markt zal brengen. Margiela is het eerste Belgische modehuis dat debuteert in cosmetica.

Ann Heylens.

Bekijk het recentste defilé van Maison Martin Margiela op Catwalk Weekend.

Het was al lang aangekondigd en de internationale avant-première is op 25 januari voor luxewarenhuis Colette in Parijs. Dan lanceert Maison Martin Margiela zijn eerste parfum. Het Belgische, maar in de Franse hoofstad gebaseerde modehuis sloot daarover vorig jaar een deal met L'Oréal. "Ligne 3 -Parfums et sa fragrance" zou zowel een mannen als vrouwenparfum omvatten en onder meer ruiken naar bloemen, hars en wierook. Hoe de flesjes er zullen uitzien, is nog niet bekend, maar zeker is dat het huis trouw aan zichzelf geen cliché-flacon op de markt zal brengen. Margiela is het eerste Belgische modehuis dat debuteert in cosmetica. Ann Heylens. Bekijk het recentste defilé van Maison Martin Margiela op Catwalk Weekend.