Eerste beelden van make-uplijn van Marc Jacobs voor Sephora

© Facebook Sephora

Eerder berichtten we al over de lancering van de make-uplijn van Marc Jacobs voor Sephora, maar nu is er meer nieuws bekend én zijn er beelden. De kleurrijke en speelse collectie zal op 9 augustus gelanceerd worden en is verkrijgbaar in de Sephora-filialen en winkels van Marc Jacobs zelf.

Eerder berichtten we al over de lancering van de make-uplijn van Marc Jacobs voor Sephora, maar nu is er meer nieuws bekend én zijn er beelden. De kleurrijke en speelse collectie zal op 9 augustus gelanceerd worden en is verkrijgbaar in de Sephora-filialen en winkels van Marc Jacobs zelf. Verschillende mini-collecties binnen de collectie

De beauty-collectie van Marc Jacobs is behoorlijk uitgebreid en bestaat uit zo’n 122 producten, ingedeeld in vier categorieën: Smart Complexion, Blacquer, Hi-Per Color en Boy Tested Girl Approved. De Smart Complexion bevat voor producten voor de basislaag: foundation, concealer en poeder. De Blacquer-lijn legt de focus meer op de ogen: je kan er eye liner en een wimperkrullen in terugvinden. De Hi-per collectie is meer uitgebreid en legt zich toe op verschillende delen van het lichaam. Zo bevat de collectie oogproducten, lipproducten en nagellakjes. De Boy Tested Girl Approved-lijn bestaat dan weer uit een aantal unisex-producten, zoals lippenbalsem, een wenkbrauw-tool en concealer. Het kleurenpalet van de verschillende collecties is vrolijk en kleurrijk.

Test 1,2,3

Hoewel de collectie van Marc Jacobs pas vanaf augustus verkrijgbaar is in de winkels van Sephora, werden sommige producten uit deze lijn wél al geprobeerd door grote sterren. Een voorbeeld hiervan is Sofia Coppola, wiens make-up voor het MET Gala in New York verzorgd werd door Marc Jacobs voor Sephora. Ook op artieste Rachel Feinstein en Kim Gordon van Sonic Youth werd de make-up al getest. Bovendien gebruikte Marc Jacobs de nagellak uit deze collectie voor zijn laatste defilé in Parijs.

De collectie van Marc Jacobs voor Sephora is verkrijgbaar vanaf 9 augustus én is de eerste die in alle, maar dan ook alle, winkels van Sephora te koop zal worden aangeboden. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content