We hebben er lang naar moeten uitkijken, maar nu is hij er: de Superdefense CC Cream van Clinique met SPF30. (lees alles over BB, CC en zelfs DD creams hier)

Deze luchtige crème beschermt en hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke uitstraling terwijl de kleurcorrigerende bestanddelen de teint neutraliseren en dus rode vlekjes of een doffe uitstraling meteen verbeterd worden.

Verwacht met deze crème geen volledige dekking zoals bij een foundation, maar wel de beste versie van jezelf. Getest en goedgekeurd! Hoewel deze crème ook zonder moisturizer aangebracht kan worden, zullen droge huidjes merken dat een eerste laagje dagcrème ervoor zorgt dat de CC cream beter in de huid gewerkt kan worden.

Zij die houden van iets meer dekking zullen dan weer gek zijn op de Even Better Compact Makeup. Deze lichte en vetrije foundation werd speciaal ontwikkeld om een ongelijkmatige teint te egaliseren.

De naam zegt het overigens zelf al: als telg van de Even Better familie gaat ook deze foundation dankzij de antioxiderende werking van vitamine C en vitamine E de verkleuringen van de huid tegen waardoor je na verloop van tijd misschien helemaal geen foundation meer nodig hebt! Deze handige, compacte foundation met SPF-15 voelt comfortabel op de huid en zorgt voor een medium tot volledige dekking met natuurlijke finish.

Clinique Superdefense CC Cream SPF30 Colour Correcting Skin Protector (€30,30) is in België verkrijgbaar in drie tinten, al zijn er in het buitenland nog extra shades beschikbaar.


Clinique Even Better Compact Makeup SPF15 (€37,55) kan je hier dan weer in 6 tinten krijgen. De formule is ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden met huidtype I, II of III

We hebben er lang naar moeten uitkijken, maar nu is hij er: de Superdefense CC Cream van Clinique met SPF30. (lees alles over BB, CC en zelfs DD creams hier) Deze luchtige crème beschermt en hydrateert de huid en versterkt de natuurlijke uitstraling terwijl de kleurcorrigerende bestanddelen de teint neutraliseren en dus rode vlekjes of een doffe uitstraling meteen verbeterd worden. Verwacht met deze crème geen volledige dekking zoals bij een foundation, maar wel de beste versie van jezelf. Getest en goedgekeurd! Hoewel deze crème ook zonder moisturizer aangebracht kan worden, zullen droge huidjes merken dat een eerste laagje dagcrème ervoor zorgt dat de CC cream beter in de huid gewerkt kan worden. Zij die houden van iets meer dekking zullen dan weer gek zijn op de Even Better Compact Makeup. Deze lichte en vetrije foundation werd speciaal ontwikkeld om een ongelijkmatige teint te egaliseren. De naam zegt het overigens zelf al: als telg van de Even Better familie gaat ook deze foundation dankzij de antioxiderende werking van vitamine C en vitamine E de verkleuringen van de huid tegen waardoor je na verloop van tijd misschien helemaal geen foundation meer nodig hebt! Deze handige, compacte foundation met SPF-15 voelt comfortabel op de huid en zorgt voor een medium tot volledige dekking met natuurlijke finish.