L'Eau Dynamisante van Clarins was jarenlang het favoriete parfum van Soeur Emmanuelle, de in Brussel geboren zuster die in Caïro tussen de voddenrapers ging wonen en eind vorig jaar overleed.

Clarins wil nu hulde brengen aan de zuster met een speciale editie van zijn Eau Dynamisante. Per verkochte flacon gaat er 2 euro naar Asmae, de stichting van van Soeur Emmanuelle voor minder bedeelde kinderen. Bij het flacon zit ook een gouden hartje, dat als hangertje kan gebruikt worden.

Clarins huldigde het voorbije decennium elk jaar een dynamische vrouw die zich inzet voor kansarme kinderen.

L'Eau Dynamisante wordt verkocht aan zijn normale prijs van 46,80 euro.

Nathalie Vandevelde/Ann Heylens.

In de parfumerie.

L'Eau Dynamisante van Clarins was jarenlang het favoriete parfum van Soeur Emmanuelle, de in Brussel geboren zuster die in Caïro tussen de voddenrapers ging wonen en eind vorig jaar overleed. Clarins wil nu hulde brengen aan de zuster met een speciale editie van zijn Eau Dynamisante. Per verkochte flacon gaat er 2 euro naar Asmae, de stichting van van Soeur Emmanuelle voor minder bedeelde kinderen. Bij het flacon zit ook een gouden hartje, dat als hangertje kan gebruikt worden. Clarins huldigde het voorbije decennium elk jaar een dynamische vrouw die zich inzet voor kansarme kinderen. L'Eau Dynamisante wordt verkocht aan zijn normale prijs van 46,80 euro. Nathalie Vandevelde/Ann Heylens. In de parfumerie.