08.00 u

Goeiemorgen! Ik sta op en ga meteen ontbijten, want dat is de belangrijkste maaltijd van de dag. Die skip ik nooit! Ik maak versgeperst sinaasappelsap of een smoothie, verse muntthee, yoghurt met muesli en een lekker stukje stokbrood. Ontbijten zonder koolhydraten bestaat niet in mijn wereld (lacht).

© Michel Gronemberger

Daarna reinig ik mijn gelaat en breng ik een dagcrème aan die past bij mijn gevoelige huid. Ik hou mijn make-up naturel met wat eyeliner en een klein beetje foundation, of enkel wat concealer en blush. Ik creëer snelle beach waves in mijn lokken (zie ook mijn stappenplan in het artikel 'Coupe Lima'). Mijn outfit leg ik meestal de avond ervoor al klaar, want ik ben écht geen ochtendpersoon en heb 's morgens weinig inspiratie.

10.30 u

© Michel Gronemberger

Ik plan regelmatig meetings met pr-bureaus. Zo ben ik bijvoorbeeld ambassadrice van een schoenenmerk, en spring ik regelmatig binnen bij het pr-bureau van dat bedrijf om het over lopende of toekomstige projecten te hebben. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met de mensen met wie ik samenwerk. Zo kom ik meteen ook te weten of er interessante nieuwe merken zijn.

13.00 u

© Michel Gronemberger

Ik ben altijd op zoek naar leuke outfits voor mijn look of the day. Hiervoor snuister ik graag tussen de collecties van pr-bureaus, waar ik mijn kleding weleens uitleen. Meestal fotografeer ik mijn look al dezelfde dag, maar in België moet je veel rekening houden met het weer. Soms moet ik op een zonnige dag een fotoshoot voor een aantal looks ineens inplannen.

19.00 u

© Michel Gronemberger

Ik word regelmatig uitgenodigd voor events en feestjes, maar ik ben selectief in mijn keuze. Onlangs was er de opening van de Brusselse boetiek van een merk waar ik al mee samenwerkte, dat wilde ik niet missen. Ik heb er met een aantal lezeressen gepraat, een hapje gegeten en meteen ook de nieuwe collectie ontdekt.

© Michel Gronemberger
08.00 uGoeiemorgen! Ik sta op en ga meteen ontbijten, want dat is de belangrijkste maaltijd van de dag. Die skip ik nooit! Ik maak versgeperst sinaasappelsap of een smoothie, verse muntthee, yoghurt met muesli en een lekker stukje stokbrood. Ontbijten zonder koolhydraten bestaat niet in mijn wereld (lacht).Daarna reinig ik mijn gelaat en breng ik een dagcrème aan die past bij mijn gevoelige huid. Ik hou mijn make-up naturel met wat eyeliner en een klein beetje foundation, of enkel wat concealer en blush. Ik creëer snelle beach waves in mijn lokken (zie ook mijn stappenplan in het artikel 'Coupe Lima'). Mijn outfit leg ik meestal de avond ervoor al klaar, want ik ben écht geen ochtendpersoon en heb 's morgens weinig inspiratie. 10.30 uIk plan regelmatig meetings met pr-bureaus. Zo ben ik bijvoorbeeld ambassadrice van een schoenenmerk, en spring ik regelmatig binnen bij het pr-bureau van dat bedrijf om het over lopende of toekomstige projecten te hebben. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met de mensen met wie ik samenwerk. Zo kom ik meteen ook te weten of er interessante nieuwe merken zijn.13.00 uIk ben altijd op zoek naar leuke outfits voor mijn look of the day. Hiervoor snuister ik graag tussen de collecties van pr-bureaus, waar ik mijn kleding weleens uitleen. Meestal fotografeer ik mijn look al dezelfde dag, maar in België moet je veel rekening houden met het weer. Soms moet ik op een zonnige dag een fotoshoot voor een aantal looks ineens inplannen. 19.00 uIk word regelmatig uitgenodigd voor events en feestjes, maar ik ben selectief in mijn keuze. Onlangs was er de opening van de Brusselse boetiek van een merk waar ik al mee samenwerkte, dat wilde ik niet missen. Ik heb er met een aantal lezeressen gepraat, een hapje gegeten en meteen ook de nieuwe collectie ontdekt.