Ecologische beautyproducten van JYB krijgen sterke en ambitieuze vrouwen als gloednieuwe ambassadrices

© JYB

Van atlete Olivia Borlée tot succesvolle zakenvrouw Cyrielle Christiaens: het Belgische beautylabel JYB kiest 5 succesvolle vrouwen als eerste ambassadrices. ‘Ze staan symbool voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid die voor iedereen binnen handbereik ligt’, klinkt het.

JYB is een volledig Belgisch verzorgingsmerk dat enorm veel aandacht besteedt aan de selectie van hun ingrediënten. De natuurlijke en biologische bestanddelen – hier lees je de test van hun gezichtsmasker – vormen de basis van hun exclusieve formules die vrij zijn van parabenen, kleurstoffen en hormoonverstoorders. Het hoeft dus niet te verbazen dat ze geen traditionele keuze maken als het gaat om ambassadrices.

Olympische medaillewinnares én creatieveling – ze ontwierp samen met Elodie Ouedraogo een elegante sportlijn – Olivia Borlée is één van de nieuwe gezichten van het beautylabel. Daarnaast mag ook modeblogster Lima Ché aandraven, net als journaliste Elisabeth Clauss en B&B-eigenares Katia della Faille. Tot slot is ook Cyrielle Christiaens een vertegenwoordigster van JYB, zij startte de concept store Kure in Brussel, waarvan een binnenkort een tweede vestiging opent. (AB)

Journaliste Elisabeth Clauss
Journaliste Elisabeth Clauss© JYB

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content