Bent u dol op uw viervoeter en zou u niet weten wat gedaan om hem te verwennen? Twee Amerikaanse dames en grote dierenvriendinnen bedachten het voor u. Zij creÃ"erden de Pepper & Tanky eau de parfum, speciaal voor honden.

Tobias of Fido kunnen voortaan naar vanille, perzik of jasmijn ruiken. De geuren werden gemaakt van natuurlijke olieÃ"n en met zeer weinig alcohol, zodat ze de gevoelige pels en huid van uw lieveling niet schaden. Volgens de producenten zijn de parfums zelfs geschikt voor de mens. Maar de vraag is natuurlijk wie er wil ruiken zoals zijn hond...

Ann Heylens.

Bent u dol op uw viervoeter en zou u niet weten wat gedaan om hem te verwennen? Twee Amerikaanse dames en grote dierenvriendinnen bedachten het voor u. Zij creÃ"erden de Pepper & Tanky eau de parfum, speciaal voor honden. Tobias of Fido kunnen voortaan naar vanille, perzik of jasmijn ruiken. De geuren werden gemaakt van natuurlijke olieÃ"n en met zeer weinig alcohol, zodat ze de gevoelige pels en huid van uw lieveling niet schaden. Volgens de producenten zijn de parfums zelfs geschikt voor de mens. Maar de vraag is natuurlijk wie er wil ruiken zoals zijn hond...Ann Heylens.