Hollywoodactrice en filmproducente Drew Barrymore brengt een eigen make-uplijn op de markt. Dat schrijft Women's Wear Daily.

Drew Barrymore werkt aan een eigen make-upcollectie. De kersverse mama van dochter Olive is vijf jaar lang het gezicht geweest van het Amerikaanse cosmeticamerk CoverGirl Cosmetics, maar deze samenwerking loopt in januari ten einde en Barrymore niet langer meer het gezicht zijn van beautyproducten maar wil ook haar naam op de producten zien staan.

De make-uplijn zou uitgebracht worden bij de Amerikaanse winkelketen Wal-Mart en het Italiaanse cosmeticabedrijf Intercos zou Barrymore bijstaan bij de uitwerking van het project. (LVR)

Hollywoodactrice en filmproducente Drew Barrymore brengt een eigen make-uplijn op de markt. Dat schrijft Women's Wear Daily. Drew Barrymore werkt aan een eigen make-upcollectie. De kersverse mama van dochter Olive is vijf jaar lang het gezicht geweest van het Amerikaanse cosmeticamerk CoverGirl Cosmetics, maar deze samenwerking loopt in januari ten einde en Barrymore niet langer meer het gezicht zijn van beautyproducten maar wil ook haar naam op de producten zien staan. De make-uplijn zou uitgebracht worden bij de Amerikaanse winkelketen Wal-Mart en het Italiaanse cosmeticabedrijf Intercos zou Barrymore bijstaan bij de uitwerking van het project. (LVR)