De Amerikaanse actrice legt, in een reeks van 'tutorials,' uit hoe je bepaalde looks kan creëren met make-up. Ze doet dit via de website van haar eigen beauty-lijn 'Flower', die ze exclusief voor WalMart heeft gecreëerd. Naast haar 'tutorials' zal ze ook regelmatig beautyvragen beantwoorden via Facebook en Twitter.

Drew Barrymore (38) heeft een beauty-lijn ontworpen voor de Amerikaanse warenhuisketen WalMart. De beautylijn kreeg de naam 'Flower' en bevat make-up producten voor gezicht, ogen en lippen. Daarnaast is er ook een kleurrijke reeks nagellakken. Drew Barrymore zelf was zeer betrokken bij de ontwikkeling van haar beautylijn en geeft ze zelf ook beautyadvies via de website van Flowers.

In filmpjes op de website van Flower geeft Drew Barrymore tips om een bepaalde look te creëren. In de eerste tutorial legt Drew stap per stap uit hoe je 'spider lashes' of 'spinnenwimpers' zelf kan creëren: lange volle wimpers die een beetje uit elkaar staan. De producten die Drew Barrymore gebruikt zijn van haar Flower-collectie.

De tutorials kan je bekijken op de website van Flower. (LVR)

De Amerikaanse actrice legt, in een reeks van 'tutorials,' uit hoe je bepaalde looks kan creëren met make-up. Ze doet dit via de website van haar eigen beauty-lijn 'Flower', die ze exclusief voor WalMart heeft gecreëerd. Naast haar 'tutorials' zal ze ook regelmatig beautyvragen beantwoorden via Facebook en Twitter. Drew Barrymore (38) heeft een beauty-lijn ontworpen voor de Amerikaanse warenhuisketen WalMart. De beautylijn kreeg de naam 'Flower' en bevat make-up producten voor gezicht, ogen en lippen. Daarnaast is er ook een kleurrijke reeks nagellakken. Drew Barrymore zelf was zeer betrokken bij de ontwikkeling van haar beautylijn en geeft ze zelf ook beautyadvies via de website van Flowers. In filmpjes op de website van Flower geeft Drew Barrymore tips om een bepaalde look te creëren. In de eerste tutorial legt Drew stap per stap uit hoe je 'spider lashes' of 'spinnenwimpers' zelf kan creëren: lange volle wimpers die een beetje uit elkaar staan. De producten die Drew Barrymore gebruikt zijn van haar Flower-collectie. De tutorials kan je bekijken op de website van Flower. (LVR)