Het zal u misschien verbazen, maar Hugh Laurie of de controversiële Dr. House is de nieuwe ambassadeur voor L'Oréal Paris Men Expert. Als nieuwe 'Global Ambassador' zal Hugh Laurie de nieuwste mannenlijn van L'Oréal vertegenwoordigen. De Britse acteur is bij het grote publiek bekend door zijn rol in de populaire, Amerikaanse serie Dr. House. Ook is hij een succesvol muzikant en auteur.

Hugh Laurie dacht aanvankelijk dat L'Oréal zich vergist had. "Later begreep ik dat ze niet zozeer naar een topmodel zochten, maar naar 'echte' mensen met een sterke persoonlijkheid...en naar iemand die ervoor uitkomt dat het toch heel mannelijk is om huidverzorging te gebruiken."

Zijn ruige kantjes en scherpe humor maken van hem de moderne man waar L'Oréal op zoek naar was. Naast beroemdheden als Beyonce Knowles, Patrick Dempsey en Gwen Stefani is nu ook Hugh Laurie lid van de L'Oréal Paris familie.

(JJ)

Het zal u misschien verbazen, maar Hugh Laurie of de controversiële Dr. House is de nieuwe ambassadeur voor L'Oréal Paris Men Expert. Als nieuwe 'Global Ambassador' zal Hugh Laurie de nieuwste mannenlijn van L'Oréal vertegenwoordigen. De Britse acteur is bij het grote publiek bekend door zijn rol in de populaire, Amerikaanse serie Dr. House. Ook is hij een succesvol muzikant en auteur. Hugh Laurie dacht aanvankelijk dat L'Oréal zich vergist had. "Later begreep ik dat ze niet zozeer naar een topmodel zochten, maar naar 'echte' mensen met een sterke persoonlijkheid...en naar iemand die ervoor uitkomt dat het toch heel mannelijk is om huidverzorging te gebruiken." Zijn ruige kantjes en scherpe humor maken van hem de moderne man waar L'Oréal op zoek naar was. Naast beroemdheden als Beyonce Knowles, Patrick Dempsey en Gwen Stefani is nu ook Hugh Laurie lid van de L'Oréal Paris familie.(JJ)