Cosmeticamerk Dove is opnieuw op zoek naar vrouwen ouder dan vijfenveertig die er stralend uitzien. Denkt u aan die voorwaarde te voldoen, dan kan u zich nog tot 6 juli via de website van het merk inschrijven voor een fotoshoot. Al wat u hoeft te doen is aan te geven waarom u straalt en uw meest stralende foto toevoegen.

Twintig vrouwen worden uitgenodigd voor een casting op 14 juli in Brussel, waarvan er zes door Lieve Blancquaert in de herkenbare Dove-stijl gefotografeerd zullen worden. De foto's zijn bestemd voor de Dove pro-age expositie 'Laat zien dat je straalt', die in het najaar door BelgiÃ"op tournee gaat.

Dove heeft een traditie van atypische reclame. Omdat het merk van oordeel is dat schoonheid niet afhankelijk is van vormen, maten of leeftijd, lanceerde het al diverse keren campagnes met rondere of oudere modellen.

Ann Heylens.

Cosmeticamerk Dove is opnieuw op zoek naar vrouwen ouder dan vijfenveertig die er stralend uitzien. Denkt u aan die voorwaarde te voldoen, dan kan u zich nog tot 6 juli via de website van het merk inschrijven voor een fotoshoot. Al wat u hoeft te doen is aan te geven waarom u straalt en uw meest stralende foto toevoegen. Twintig vrouwen worden uitgenodigd voor een casting op 14 juli in Brussel, waarvan er zes door Lieve Blancquaert in de herkenbare Dove-stijl gefotografeerd zullen worden. De foto's zijn bestemd voor de Dove pro-age expositie 'Laat zien dat je straalt', die in het najaar door BelgiÃ"op tournee gaat. Dove heeft een traditie van atypische reclame. Omdat het merk van oordeel is dat schoonheid niet afhankelijk is van vormen, maten of leeftijd, lanceerde het al diverse keren campagnes met rondere of oudere modellen. Ann Heylens.