The One Desire, het nieuwe parfum van Dolce & Gabbana, krijgt een zwarte fles. De edelsteen in de dop is een knipoog naar de stijl uit de jaren dertig. Het geurtje bevat onder meer bergamot, mandarijn, lychee en lelie. Actrice Scarlett Johansson, uithangbord van het modeduo, is ook het gezicht van het parfum.

Volgens de topman van Procter & Gamble Co, de multinational die zich over de reukwaters van Dolce & Gabbana ontfermt, is de nieuwste telg sexy, zonder vulgair te zijn, en bestemd voor vrouwen die zich uniek, mooi en sensueel willen voelen. En als we de Italiaanse topontwerpers mogen geloven, dan is The One Desire eentje voor een onvergetelijke avond.

Het populaire parfum The One lag voor het eerst in 2006 in de winkelrekken. In de reeks verschenen eerder L'Eau The One, Rose The One en The One Lace Edition. The One Desire zal vanaf januari 2013 in Italië te verkrijgen zijn. Pas later wordt de flacon in de rest van de wereld verspreid. (DB)

The One Desire, het nieuwe parfum van Dolce & Gabbana, krijgt een zwarte fles. De edelsteen in de dop is een knipoog naar de stijl uit de jaren dertig. Het geurtje bevat onder meer bergamot, mandarijn, lychee en lelie. Actrice Scarlett Johansson, uithangbord van het modeduo, is ook het gezicht van het parfum. Volgens de topman van Procter & Gamble Co, de multinational die zich over de reukwaters van Dolce & Gabbana ontfermt, is de nieuwste telg sexy, zonder vulgair te zijn, en bestemd voor vrouwen die zich uniek, mooi en sensueel willen voelen. En als we de Italiaanse topontwerpers mogen geloven, dan is The One Desire eentje voor een onvergetelijke avond.Het populaire parfum The One lag voor het eerst in 2006 in de winkelrekken. In de reeks verschenen eerder L'Eau The One, Rose The One en The One Lace Edition. The One Desire zal vanaf januari 2013 in Italië te verkrijgen zijn. Pas later wordt de flacon in de rest van de wereld verspreid. (DB)