Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana brengt een limited edition lippenstiftencollectie uit geïnspireerd op de iconische voluptueuze lippen van de Italiaanse actrice Monica Belluci. Na een samenwerking van twintig jaar is ze uitgegroeid tot de muze van het merk. Dolce & Gabbana brengt onder de naam 'Monica' een gelimiteerde collectie van zes lippenstiften op de markt. De zes tinten representeren elk een verschillende gemoedstoestand van de Italiaanse actrice en bij uitbreiding van elke vrouw. Monica Belucci beweert dat ze van elke kleur in de collectie houdt. Afhankelijk van hoe ze zich voelt, kiest de 47-jarige actrice 's ochtends haar eigen lippenstift uit. "Het idee voor de collectie was verschillende tinten en kleuren te creëren, gebaseerd op je gemoedstoestand van de dag. Ik hou van alle kleuren in de collectie en voel me aangetrokken tot de ene of de andere lippenstift al naargelang hoe ik me die dag voel." Dolce & Gabanna bracht de lippenstiftencollectie tot stand in samenwerking met make-upartiest Pat McGrath.

Van Magnetic tot Attractive Monica 'Magnetic Monica' is een pruimkleurige lippenstift voor de vrouw die graag bevelen uitdeelt. Wie de ultieme vrouwelijke perfectie belichaamt, draagt volgens Dolce & Gabbana best de zuurstokroze getinte lippenstift 'Only Monica'. 'Natural Monica', een crèmige taupe-tint, is ideaal voor de vrouw die iets natuurlijker voor de dag wil komen. Voor een avondje stappen en de ultieme flirt draag je liever 'Italian Monica', een chilirode lippenstift. De rozenbladroze lippenstift 'Chic Monica' produceerde Dolce & Gabbana voor de stijlbewuste vrouw. 'Attractive Monica' is tenslotte de ultieme vuurrode lippenstift van het merk die Monica Belucci in de reclamecampagne zelf droeg. (JK)

De 'Monica'-lippenstiften bedragen 31 euro en zijn vanaf 5 mei verkrijgbaar in de winkels.

Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana brengt een limited edition lippenstiftencollectie uit geïnspireerd op de iconische voluptueuze lippen van de Italiaanse actrice Monica Belluci. Na een samenwerking van twintig jaar is ze uitgegroeid tot de muze van het merk. Dolce & Gabbana brengt onder de naam 'Monica' een gelimiteerde collectie van zes lippenstiften op de markt. De zes tinten representeren elk een verschillende gemoedstoestand van de Italiaanse actrice en bij uitbreiding van elke vrouw. Monica Belucci beweert dat ze van elke kleur in de collectie houdt. Afhankelijk van hoe ze zich voelt, kiest de 47-jarige actrice 's ochtends haar eigen lippenstift uit. "Het idee voor de collectie was verschillende tinten en kleuren te creëren, gebaseerd op je gemoedstoestand van de dag. Ik hou van alle kleuren in de collectie en voel me aangetrokken tot de ene of de andere lippenstift al naargelang hoe ik me die dag voel." Dolce & Gabanna bracht de lippenstiftencollectie tot stand in samenwerking met make-upartiest Pat McGrath. Van Magnetic tot Attractive Monica 'Magnetic Monica' is een pruimkleurige lippenstift voor de vrouw die graag bevelen uitdeelt. Wie de ultieme vrouwelijke perfectie belichaamt, draagt volgens Dolce & Gabbana best de zuurstokroze getinte lippenstift 'Only Monica'. 'Natural Monica', een crèmige taupe-tint, is ideaal voor de vrouw die iets natuurlijker voor de dag wil komen. Voor een avondje stappen en de ultieme flirt draag je liever 'Italian Monica', een chilirode lippenstift. De rozenbladroze lippenstift 'Chic Monica' produceerde Dolce & Gabbana voor de stijlbewuste vrouw. 'Attractive Monica' is tenslotte de ultieme vuurrode lippenstift van het merk die Monica Belucci in de reclamecampagne zelf droeg. (JK)