Modelabel Dolce & Gabbana brengt de lace make-upcollectie op de markt. Voor de inhoud en vormgeving van de producten werd Pat McGrath, creative design director make-up bij Dolce & Gabbana, geïnspireerd door het frivole materiaal kant.

Kant wordt bijna in elke kledingcollectie van Dolce & Gabbana gebruikt. Donkere kant in de lentecollectie 2010 of romantische witte kant in de zomercollectie van 2011. Dit keer liet Pat McGrath, creative design director make-up van Dolce & Gabbana, zich ook betoveren door kant en liet ze zich inspireren door kant voor een nieuwe make-uplijn: the lace make-up collectie.

De lace make up-collectie bestaat een bronzer met kantpatroon, drie lipglossen en drie nagellakken. McGrath kiest voor een warm kleurenpalet: roos, honey en nude worden in de collectie verwerkt.

De make-upcollectie is verkrijgbaar in de Verenigde Staten in verschillende filialen van Saks Fifth-Avenue, maar de collectie wordt ook online aangeboden via de website van Saks Fifth-Avenue.(LVR)

Modelabel Dolce & Gabbana brengt de lace make-upcollectie op de markt. Voor de inhoud en vormgeving van de producten werd Pat McGrath, creative design director make-up bij Dolce & Gabbana, geïnspireerd door het frivole materiaal kant.Kant wordt bijna in elke kledingcollectie van Dolce & Gabbana gebruikt. Donkere kant in de lentecollectie 2010 of romantische witte kant in de zomercollectie van 2011. Dit keer liet Pat McGrath, creative design director make-up van Dolce & Gabbana, zich ook betoveren door kant en liet ze zich inspireren door kant voor een nieuwe make-uplijn: the lace make-up collectie. De lace make up-collectie bestaat een bronzer met kantpatroon, drie lipglossen en drie nagellakken. McGrath kiest voor een warm kleurenpalet: roos, honey en nude worden in de collectie verwerkt. De make-upcollectie is verkrijgbaar in de Verenigde Staten in verschillende filialen van Saks Fifth-Avenue, maar de collectie wordt ook online aangeboden via de website van Saks Fifth-Avenue.(LVR)