Komt bij u ook spontaan de gedachte aan taxfree-winkelen opzetten wanneer er over luchthavens wordt gesproken? Parfums nemen in de luchthavens een groot deel van de winkelruimte voor hun rekening. Dit is ook het modemerk Donna Karan New York niet ontgaan. Het nieuwste geurtje van het Amerikaanse bedrijf 'Love from New York' zal exclusief in de luchthavens te verkrijgen zijn. Dat meldt het Amerikaanse modemagazine Women's Wear Daily.

De Amerikaanse ontwerpster wilde de energie van New York - de stad waarin het imperium van Donna Karan gestalte kreeg - vastleggen in haar nieuwste geurtje. Dit resulteerde in een rozig vrouwelijk parfum dat bestaat uit een fleurige mix van waterlelie, fresia, magnolia, mandarijn en viooltjes.

De mannelijke geur kreeg een lichtblauw kleurtje en bevat geurextracten van onder andere clementine, bergamot, geranium, waterlelie, witte lelie en vioolblaadjes. Het parfum richt zich op mannelijke en vrouwelijke reizigers tussen 20 en 38 jaar.

"De reisboetiek is een interessant kanaal om producten in te lanceren, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen worden immers steeds meer gesofisticeerd en ook de consument ervaart deze als boeiende shoppingbestemmingen", vertelde Justin Oxford, vicevoorzitter van het bedrijf dat instaat voor de wereldwijde verdeling van de parfums in luchthavens.

Ruth Vanden Berghe

Het parfum ligt vanaf juli in de luchthavenrekken, 45 dollar ( ongeveer 35 euro) voor 48 ml.

Komt bij u ook spontaan de gedachte aan taxfree-winkelen opzetten wanneer er over luchthavens wordt gesproken? Parfums nemen in de luchthavens een groot deel van de winkelruimte voor hun rekening. Dit is ook het modemerk Donna Karan New York niet ontgaan. Het nieuwste geurtje van het Amerikaanse bedrijf 'Love from New York' zal exclusief in de luchthavens te verkrijgen zijn. Dat meldt het Amerikaanse modemagazine Women's Wear Daily.De Amerikaanse ontwerpster wilde de energie van New York - de stad waarin het imperium van Donna Karan gestalte kreeg - vastleggen in haar nieuwste geurtje. Dit resulteerde in een rozig vrouwelijk parfum dat bestaat uit een fleurige mix van waterlelie, fresia, magnolia, mandarijn en viooltjes.De mannelijke geur kreeg een lichtblauw kleurtje en bevat geurextracten van onder andere clementine, bergamot, geranium, waterlelie, witte lelie en vioolblaadjes. Het parfum richt zich op mannelijke en vrouwelijke reizigers tussen 20 en 38 jaar."De reisboetiek is een interessant kanaal om producten in te lanceren, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen worden immers steeds meer gesofisticeerd en ook de consument ervaart deze als boeiende shoppingbestemmingen", vertelde Justin Oxford, vicevoorzitter van het bedrijf dat instaat voor de wereldwijde verdeling van de parfums in luchthavens.Ruth Vanden BergheHet parfum ligt vanaf juli in de luchthavenrekken, 45 dollar ( ongeveer 35 euro) voor 48 ml.