Je kan je geen fictionele schoonheidsbehandeling zien op foto of op tv of er ligt iemand met komkommerschijfjes op de behandeltafel. Komkommers hydrateren de huid rondom je ogen, bevatten veel vitamine K die donkere kringen bestrijdt én doen de zwelling verminderen, maar zeg nu zelf: handig is het niet. Bij de meeste mensen balanceert het schijfje op het ooglid zonder écht werk te verrichten, anderen kunnen de verleiding niet weerstaan om er mid-behandeling aan te knabbelen.

Maar hoe klaar je die vervelende opgezwollen, vermoeide ogen dan op? Simpel: met komkommer, maar dan wel op een andere manier. De bekendste beautyvlogster ter wereld heeft een fantastische manier gevonden om het beste uit komkommers te halen zonder dat jij elke ochtend moet opstaan om komkommer te snijden. Helemaal natuurlijk, zonder bewaarmiddelen en in een oogwenk gepiept.

Je kan je geen fictionele schoonheidsbehandeling zien op foto of op tv of er ligt iemand met komkommerschijfjes op de behandeltafel. Komkommers hydrateren de huid rondom je ogen, bevatten veel vitamine K die donkere kringen bestrijdt én doen de zwelling verminderen, maar zeg nu zelf: handig is het niet. Bij de meeste mensen balanceert het schijfje op het ooglid zonder écht werk te verrichten, anderen kunnen de verleiding niet weerstaan om er mid-behandeling aan te knabbelen. Maar hoe klaar je die vervelende opgezwollen, vermoeide ogen dan op? Simpel: met komkommer, maar dan wel op een andere manier. De bekendste beautyvlogster ter wereld heeft een fantastische manier gevonden om het beste uit komkommers te halen zonder dat jij elke ochtend moet opstaan om komkommer te snijden. Helemaal natuurlijk, zonder bewaarmiddelen en in een oogwenk gepiept.