Beautyproducten koop je meestal in plastieken flesjes of doosjes en koop je in veelvouden, want die kleurrijke verpakkingen en welriekende geuren lonken zo hard dat je er geen neen tegen kan zeggen. Geloof ons vrij, ook wij hebben ons er schuldig aan gemaakt. Maar het is nog niet te laat om

Inspiratie halen we onder meer bij Lauren Singer van de blog Trash is for Tossers en Zero Waste-Queen Bea Johnson, onze favoriete Botany Geek James Wong en Zoë van de groene beautyblog Zolea.

Waarschuwing: voor je deze producten enthousiast begint te gebruiken, kan je best even een allergietest doen. Zo kan je allergische reacties vermijden en het recept eventueel aanpassen naar jouw noden.

(LP)

Beautyproducten koop je meestal in plastieken flesjes of doosjes en koop je in veelvouden, want die kleurrijke verpakkingen en welriekende geuren lonken zo hard dat je er geen neen tegen kan zeggen. Geloof ons vrij, ook wij hebben ons er schuldig aan gemaakt. Maar het is nog niet te laat om Inspiratie halen we onder meer bij Lauren Singer van de blog Trash is for Tossers en Zero Waste-Queen Bea Johnson, onze favoriete Botany Geek James Wong en Zoë van de groene beautyblog Zolea. Waarschuwing: voor je deze producten enthousiast begint te gebruiken, kan je best even een allergietest doen. Zo kan je allergische reacties vermijden en het recept eventueel aanpassen naar jouw noden. (LP)