Altijd al jaloers geweest op haar sneeuwwitte huid, zwarte haren en bloedrode lippen? Wel, het burleske pin-upmodel Dita Von Teese heeft besloten te verklappen hoe ze aan die sexy retro-look komt. Via Twitter deelt ze mee dat ze schrijft aan een beautybook dat ten laatse midden 2011 uitkomt. Ze geeft ons al een kleine preview van een foto uit het boek.

Von Teese ziet er doorgaans uit als een plaatje en dat heeft ze naar eigen zeggen volledig aan zichzelf te danken. "Wanneer ik naar evenementen ga, optreedt of gewoon in het dagelijkse leven, doe ik geen beroep op stylisten. Die heb je heus niet nodig om er glamoureus uit te zien. Ik doe mijn haar en make-up gewoon zelf", aldus de 38-jarige uit Michigan.

Von Teese is een fervent tweeter en geeft haar volgers al regelmatig schoonheidstips. "Mijn favoriete foundation is L'Oréal True Match", zo onthult ze het mysterie van haar blanke, porseleinen teint. Ook vertelt ze hoe je glamoureus op een luchthaven kan arriveren: "Gewoon wat poeder, lipstick, een zonnebril en het haar in een chignon. Amper 15 minuten werk", aldus de ster. Benieuwd wat er nog meer volgt in haar grote beautyboek.

Ann Heylens.

Altijd al jaloers geweest op haar sneeuwwitte huid, zwarte haren en bloedrode lippen? Wel, het burleske pin-upmodel Dita Von Teese heeft besloten te verklappen hoe ze aan die sexy retro-look komt. Via Twitter deelt ze mee dat ze schrijft aan een beautybook dat ten laatse midden 2011 uitkomt. Ze geeft ons al een kleine preview van een foto uit het boek. Von Teese ziet er doorgaans uit als een plaatje en dat heeft ze naar eigen zeggen volledig aan zichzelf te danken. "Wanneer ik naar evenementen ga, optreedt of gewoon in het dagelijkse leven, doe ik geen beroep op stylisten. Die heb je heus niet nodig om er glamoureus uit te zien. Ik doe mijn haar en make-up gewoon zelf", aldus de 38-jarige uit Michigan. Von Teese is een fervent tweeter en geeft haar volgers al regelmatig schoonheidstips. "Mijn favoriete foundation is L'Oréal True Match", zo onthult ze het mysterie van haar blanke, porseleinen teint. Ook vertelt ze hoe je glamoureus op een luchthaven kan arriveren: "Gewoon wat poeder, lipstick, een zonnebril en het haar in een chignon. Amper 15 minuten werk", aldus de ster. Benieuwd wat er nog meer volgt in haar grote beautyboek. Ann Heylens.