Dit zijn de leukste adventskalenders voor beautyliefhebbers

Dit zijn de leukste adventskalenders voor beautyliefhebbers
Sfeerbeeld van kerstpakjes voor onder de boom. © Getty Images/iStockphoto

Gezelligheid troef © Foto R.V.

Een lekker geurtje voor in huis en op je huid? Daarvoor moet je bij Rituals zijn. Hun adventskalender belooft 24 luxeverrassingen voor een dagelijks verwenmoment. (89 euro)

Een vrolijke noot in de badkamer © Foto R.V.

Een adventskalender parkeer je een kleine maand op de badkamerkast, dus het design is bijna even belangrijk als de inhoud ervan. En dat hebben ze bij The Body Shop goed begrepen. In deze schattige doos bevinden zich 24 beautyschatten om je huid in de watten te leggen. (50 euro)

In geuren en kleuren © Foto R.V.

Wie verzot is op lekkere geuren zal zich de aankoop van deze adventskalender niet betreuren. De verpakkingen zijn klein en compact: ideaal voor wie een winterreisje gepland heeft en nog het vliegtuig op moet. (280 euro)

Fris aan de kerstdis © Foto R.V.

Magie onder de boom en op de huid. Dat belooft de adventskalender van Babor met daarin 24 ampullen om je velletje te hydrateren, te regenereren en vitaliseren. Wat kan je nog meer wensen? (69,90 euro)

Chique dankzij Clinique © Foto R.V.

Eropuit met een blije huid? Daar draagt de adventskalender van Clinique zijn steentje aan bij. Reinigen, hydrateren, parfumeren: alles is mogelijk met dit verrassingspakket. (69 euro)

Op ontdekking © Foto R.V.

De adventskalender van L'Occitane is het gedroomde avontuur voor beautyliefhebbers. Naast 12 iconische producten bevat de kalender ook 12 onbekende schoonheidsschatten, gaande van parfum tot handcrème. (99 euro)

Opkikker voor kerst © Foto R.V.

De adventskalender van het Belgische merk Pascaud komt met een duidelijk doel: je huid een opkikker geven voor kerst. De kalender bevat 24 ampullen, waarvan je er elke avond eentje aanbrengt. Simple comme bonjour. (79,90 euro)

Lief voor je lijf en voor de natuur © Foto R.V.

Make-up, verzorging, parfum... Er zijn weinig dingen die je niet zal vinden in de betaalbare adventskalender van Yves Rocher. Een extra troef? De kalender zelf is gemaakt van recyclebaar karton en kan hervuld worden. (49,90 euro)

Een lust voor het oog © Foto R.V.

De adventskalender van Kiehl's is mooi vanbinnen en vanbuiten. Voor de samenstelling van de producten baseerde het merk zich op de bestsellers van de klanten, voor het kleurrijke design werd de Amerikaanse artiest Andrew Bannecker ingeschakeld. (74 euro)

Een Engelse kerst © Foto R.V.

De prijs voor de meest feestelijke adventskalender gaat ongetwijfeld naar het luxemerk Jo Malone. Achter de muren van het prachtig geïllustreerde Londense stadshuis schuilt een schat aan schoonheidsproducten in miniversie. (350 euro)