Geduld is een mooie deugd, maar gelukkig laten de mensen bij Dior ons niet te veel in spanning over de gloednieuwe campagne van 'Dior Homme'. Het beauty- en modehuis tweette de allereerste campagnefoto van haar nieuwe ambassadeur Robert Pattinson.

Gisteren stuurde Dior deze tweet de wereld in: 'Live free, fast and strong. Robert Pattinson for Dior Homme Fragrance. Stay tuned.' Bij het berichtje hoorde ook de allereerste campagnefoto. Geen schaargekleede R-Patz op deze foto, maar een 'strak in het pak' zittende Pattinson. Op het campagnebeeld zit de acteur mijmerend in kleermakerszit op het dak van een wit houten huisje.

In juni raakte bekend dat de Twilight-ster het nieuwe gezicht zou zijn van Dior Homme. Het is niet de eerste foto die verspreid wordt via het wereldwijde web, maar het lijkt wel de eerste echte campagnefoto te zijn. Midden juli was er al een foto beschikbaar van Pattinson die in bad zit (in maatpak) geflankeerd door modellenbenen. 'Stay tuned' dus. (AB)

Geduld is een mooie deugd, maar gelukkig laten de mensen bij Dior ons niet te veel in spanning over de gloednieuwe campagne van 'Dior Homme'. Het beauty- en modehuis tweette de allereerste campagnefoto van haar nieuwe ambassadeur Robert Pattinson.Gisteren stuurde Dior deze tweet de wereld in: 'Live free, fast and strong. Robert Pattinson for Dior Homme Fragrance. Stay tuned.' Bij het berichtje hoorde ook de allereerste campagnefoto. Geen schaargekleede R-Patz op deze foto, maar een 'strak in het pak' zittende Pattinson. Op het campagnebeeld zit de acteur mijmerend in kleermakerszit op het dak van een wit houten huisje.In juni raakte bekend dat de Twilight-ster het nieuwe gezicht zou zijn van Dior Homme. Het is niet de eerste foto die verspreid wordt via het wereldwijde web, maar het lijkt wel de eerste echte campagnefoto te zijn. Midden juli was er al een foto beschikbaar van Pattinson die in bad zit (in maatpak) geflankeerd door modellenbenen. 'Stay tuned' dus. (AB)