Diesel lanceert parfum Only The Brave Tattoo

© Diesel

Only The Brave Tattoo is een edgy, maar verleidelijke geur.

Diesel brengt een nieuwe versie van de populaire mannengeur ‘Only The Brave’ op de markt. ‘Only The Brave Tattoo’ is een edgy maar verleidelijke geur in de bekende gebalde vuist flacon die voor de gelegenheid onder handen werd genomen door tattoo-artist Mister Cartoon.

Weten wie je bent, waar je voor staat en de moed hebben dit op je huid te durven dragen: dat is de levenshouding die ‘Only The Brave Tattoo’ omhelst. Net als een tatoeage is deze fragrance niet eentje die onopgemerkt blijft. De topnoot van Granny Smith appel en een vleugje salie en peper geven een levendige toets aan de zwoele mannelijke basis van hout, tabak, benzoë en patchoeli.

Naar aanleiding van de nieuwe geur brengt Diesel samen met Anna Mazas het boek ‘Life Under My Skin’ uit, waarin getatoeëerde mensen de betekenis van hun tattoo met de lezer delen. Ook Diesel-voorman Renzo Rosso wordt in het boek vereeuwigd. Rosso, die zijn eerste tattoo liet zetten op zijn vijftigste, heeft onder meer zijn initialen en de slagzin ‘Only The Brave’ in zijn huid laten graveren.

Katrin Swartenbroux

De geur Only The Brave Tattoo vanaf 5 maart verkrijgbaar en kost € 57 voor 50 ml.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content