Het Belgische juwelenmerk O! tilt het dragen van diamanten naar een origineel niveau. O! introduceert een nieuwe techniek waarbij je nu ook een diamanten nagel kan dragen.

De op maat gemaakte nagel leent zich perfect om origineel, maar tegelijkertijd classy, uit de hoek te komen op recepties, cocktailfeestjes of speciale etentjes.

Wat je moet doen is een afspraak maken bij O!, waar je nagel vakkundig wordt opgemeten. Dan kies je de bezetting (witte diamant, zwarte diamant of robijn) en wordt de nagel met een speciale lijm bevestigd. Je krijgt een kit mee naar huis met alle benodigdheden om je little precious naar believen aan te brengen en te verwijderen.

De nagel kost tussen de 350 en 1500 euro, afhankelijk van je eigen anatomie en van de bezetting (vb. zuiverheid van de diamanten). (VF)

Meer info op de website van O! en bij Nathalie Coëme (0477/623705)

Het Belgische juwelenmerk O! tilt het dragen van diamanten naar een origineel niveau. O! introduceert een nieuwe techniek waarbij je nu ook een diamanten nagel kan dragen. De op maat gemaakte nagel leent zich perfect om origineel, maar tegelijkertijd classy, uit de hoek te komen op recepties, cocktailfeestjes of speciale etentjes. Wat je moet doen is een afspraak maken bij O!, waar je nagel vakkundig wordt opgemeten. Dan kies je de bezetting (witte diamant, zwarte diamant of robijn) en wordt de nagel met een speciale lijm bevestigd. Je krijgt een kit mee naar huis met alle benodigdheden om je little precious naar believen aan te brengen en te verwijderen. De nagel kost tussen de 350 en 1500 euro, afhankelijk van je eigen anatomie en van de bezetting (vb. zuiverheid van de diamanten). (VF) Meer info op de website van O! en bij Nathalie Coëme (0477/623705)