Deze make-up producten zouden wij meenemen naar een onbewoond eiland

Deze make-up producten zouden wij meenemen naar een onbewoond eiland
© Getty Images/iStockphoto

Rouge Dior lipstick in 999 © Dior

"Ik zou sowieso voor een lipstick gaan omdat ik daar geen spiegel voor nodig heb. Ik twijfel nog tussen deze klassieke kleur van Dior of de nieuwe 169 Rouge Tentation van Chanel. En als het mag, graag een bijpassend lippenpotlood erbij zodat die niet uitloopt tijdens de lobster bbq."

Delphine, beautyredactrice Knack Weekend

M.A.C. Cream Color Base in Hush © M.A.C

"Deze highlighter is ontzettend veelzijdig: ik gebruik hem op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauwen, op mijn neusbrug en in mijn cupidoboog voor een perfect natuurlijke, dauwachtige finish die het niet slecht doet bij een tropische op- én ondergang van de zon. De tint 'hush' houdt perfect midden tussen nude en een tikje gebronsd. Een face-lift, negen tassen koffie en een goede nachtrust in een potje."

Katrin, coördinator Weekend.be

Benefit GoofProof Eyebrow Pencil © Benefit

"Ik hou heel erg van volle en dikke wenkbrauwen. Met dit potlood vul ik 'gaatjes' in en kam ik mijn haartjes naar boven voor een moderne en volle look."

Crystal Die, Make-up artist

Lipstick Rouge Allure van Chanel in 099 Pirate © Chanel

"Ik wil kleur op mijn gezicht. Ik kan leven zonder mascara en mijn wenkbrauwen zijn nog wel ok, maar mijn lippen hebben van zichzelf geen kleur. Rode lippen trekken alles op en zijn altijd mooi, ook (en soms vooral) bij een volledig neutraal of zelfs naakt gezicht. De Rouge Allure lipsticks van Chanel hebben een perfecte formule en het is mijn favoriete verpakking, en Pirate is voor mij het ideale rood met een mooie finish."

Jelissa van Joliette, winnaar Weekend Blog Awards in de categorie Beauty

Make-up Forever Aqua Eyeliner © Make-up Forever

"De stiftvorm zorgt dat je makkelijk een strakke en intens zwarte liner kan tekenen. Een zwarte liner kan je heel fijn aanbrengen om gewoon de wimperrand te accentueren en dus de ogen meer te laten spreken aangezien je zo groter contrast geeft met het oogwit. Maar je kan hem evengoed voller en 'winged' aanbrengen voor een extra verleidelijk effect, omdat je hier het oog als een ware een katachtige lift geeft. Sexy op het onbewoond eiland, al is het maar voor je eigen gevoel, de kracht van make-up. Make-up kan je net het zelfvertrouwen geven dat je nodig hebt om daar te overleven."

Elke Willemen, make-up artist

Estée Lauder Sumptuous Knock-out Mascara © Minnebelle.com

"Mascara maakt het meeste verschil. Mooi aangezette wimpers openen meteen je blik en zorgen ervoor dat je er wakkerder uitziet. Deze mascara van Estée Lauder heeft een heel goed borsteltje dat het product mooi verdeelt zonder klonters. Resultaat: een mascara die heel lang houdt en je wimpers krul, lengte én volume geeft."

Isabelle van Minnebelle, finalist Weekend Blog Awards in de categorie Beauty

Anastasia Beverly Hills DIPBROW Pomade © ABH

"Not without my brows."

Annebeth van The Styling Dutchman, finalist Weekend Blog Awards in de categorie Beauty

BBU Palette van Bobbi Brown © Bobbi Brown

"Mijn favoriet zowel op set als privé is het BBU palet van Bobbi Brown. Het is een palet van foundations die heel licht en crèmeachtig aanvoelen. Ze geven een subtiele, gezonde gloed aan de huid zonder er te glanzend uit te zien. Zelf heb ik een héél gevoelig velletje, en kan ik quasi géén foundation verdragen. Met deze van Bobbi Brown heb ik tenminste géén branderig gevoel op de wangen, of rode vlekken aan het einde van de dag! De prijs is niet mild, maar als professional geef ik het graag aan uit!" Sabine Peeters, make-up artist