Deze huidproblemen wijzen op te veel gluten, wijn, lactose of suiker

09/12/15 om 15:45 - Bijgewerkt om 15:45

Dokter Nigma Talib is de lieveling van Hollywood. Ze beweert in een oogopslag te kunnen zien welke voedingsmiddelen voor problemen zorgen bij haar patiënten. Ontdek hier welke huidproblemen veroorzaakt worden door gluten, wijn, lactose en suiker.

Sienna Miller, Penelopé Cruz, Emilia Fox en Kate Bosworth zweren bij de behandelingen van dokter Nigma Talib. Geen agressieve hormonenkuren of botoxinjecties, maar de huid gezond maken van binnenuit is haar tactiek. Onder het motto 'je bent wat je eet' verwijst ze naar ons verteringsorgaan als grote invloed op onze huid. Wanneer onze darmen het moeilijk hebben, reageert onze huid door middel van ouderdomsverschijnselen. Ze schreef hierover in haar boek 'Reverse the Signs of Ageing'.

Sommige mensen zijn extra gevoelig aan bepaalde voedingsmiddelen. Dit resulteert niet alleen in buikpijn en vermoeidheid, maar ook in huidproblemen, stelt dokter Talib. Ontdek welke voedingswaren gelinkt zijn aan welke huidproblemen en geef je huid een oppepper door gezonder te gaan eten. (LP)

Onze partners