Diorskin Nude Air Serum

Dior
© Dior

De eerste en splinternieuwe serum foundation is een innovatie in Diors expertise in nude. De extra vloeibare serumfoundation zonder materie-effect is even licht en weldadig als een zuchtje wind en corrigeert en sublimeert de huid in alle transparantie. De matglazen flacon heeft een ovalen vorm en is voorzien van een glazen pipet met knijpdop in zilver.

Richtprijs: 53 euro voor 30 ml

L'Oréal Nude Magique Eau de Teint

Een perfecte instapfoundation voor make-up liefhebbers die nieuw zijn in de wereld van nude foundations. Deze fond de teint is bijna zo vloeibaar als water en zorgt er voor dat de gebruiker én een gezonde en effectieve dekking verkrijgt én het gevoel heeft geen foundation te dragen. De formule is zo licht als water, en heeft een matte finish die meteen intrekt.

Richtrijs: 13,99 euro voor 20 ml

Lancôme Miracle Air de Teint

Lancôme
© Lancôme

De eerste perfectionerende vloeibare foundation van Lancôme is ultralicht als een windbriesje, en heeft een hydraterende maar matterende werking, die toch zorgt voor een stralende glow.

Richtprijs: 34,65 euro voor 30 ml

Maybelline Dream Nude Airfoam

Deze betaalbare maar kwaliteitsvolle nude foundation is de eerste in zijn soort die voorzien is van een luchtige schuimachtige textuur, en net aanvoelt als haarmousse. Het originele flesje is tevens voorzien van een handige druk-knop. De schuimformule is erg vloeibaar, maar dekt snel en goed in.

Richtprijs: 14,99 euro voor 50 ml

Urban Decay Naked Skin Weightless Liquid Foundation

Deze minder gekende fond de teint belooft een gezond babyhuidje met een half-matte finish maar een oplichtende, stralende glow. Bovendien zit het flesje boordevol gezonde ingrediënten en bevat het geen parabenen.

Richtprijs: 23 euro voor 30 ml

Algemene tip: breng vloeibare foundation aan met een make-upborstel om een egaler en beter verspreid resultaat te bekomen. Deze zijn veel hygiënischer in gebruik, maar vergen een wekelijkse en grondige reiniging. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je hier.

(LD)

Diorskin Nude Air SerumDe eerste en splinternieuwe serum foundation is een innovatie in Diors expertise in nude. De extra vloeibare serumfoundation zonder materie-effect is even licht en weldadig als een zuchtje wind en corrigeert en sublimeert de huid in alle transparantie. De matglazen flacon heeft een ovalen vorm en is voorzien van een glazen pipet met knijpdop in zilver. Richtprijs: 53 euro voor 30 mlL'Oréal Nude Magique Eau de Teint Een perfecte instapfoundation voor make-up liefhebbers die nieuw zijn in de wereld van nude foundations. Deze fond de teint is bijna zo vloeibaar als water en zorgt er voor dat de gebruiker én een gezonde en effectieve dekking verkrijgt én het gevoel heeft geen foundation te dragen. De formule is zo licht als water, en heeft een matte finish die meteen intrekt. Richtrijs: 13,99 euro voor 20 mlLancôme Miracle Air de TeintDe eerste perfectionerende vloeibare foundation van Lancôme is ultralicht als een windbriesje, en heeft een hydraterende maar matterende werking, die toch zorgt voor een stralende glow. Richtprijs: 34,65 euro voor 30 mlMaybelline Dream Nude Airfoam Deze betaalbare maar kwaliteitsvolle nude foundation is de eerste in zijn soort die voorzien is van een luchtige schuimachtige textuur, en net aanvoelt als haarmousse. Het originele flesje is tevens voorzien van een handige druk-knop. De schuimformule is erg vloeibaar, maar dekt snel en goed in. Richtprijs: 14,99 euro voor 50 mlUrban Decay Naked Skin Weightless Liquid Foundation Deze minder gekende fond de teint belooft een gezond babyhuidje met een half-matte finish maar een oplichtende, stralende glow. Bovendien zit het flesje boordevol gezonde ingrediënten en bevat het geen parabenen. Richtprijs: 23 euro voor 30 ml(LD)