Kleurexplosies, dat is zowat de samenvatting van de Desigual-collecties. Het Spaanse modemerk maakt van de wereld al sinds 1984 een fleurige boel. Nu lanceert Desigual voor hun dertigste verjaardag een parfumcollectie.

'La Vida es Chula', ook wel 'Life is Fun', is de leuze van het Spaanse Desigual. Wie de looks in de winkelrekken ziet hangen, kan dit alleen maar beamen. De felle kleurencombinaties en opgewekte prints slagen erin een sombere dag op te fleuren. Nu brengt Desigual ook drie even fleurige parfums op de markt.

De geuren zijn helemaal Desigual. De drie parfums (Sex, Fun en Love) hebben elk hun eigen intense hoofdnoten en zijn verpakt in felgekleurde flesjes en toffe verpakkingen. 'Sex' is een uitdagend parfum met jasmijn en musk als boventoon. Wie van speelse parfums houdt, kiest best voor 'Fun' met fruitige toetsen als perzik, passievrucht en cranberries. Ook aan de tedere zieltjes werd gedacht, want 'Love' is het perfecte parfum voor romantici met oranjebloesem en sandelhout. (AB)

De Desigual parfum-collectie is beschikbaar vanaf 2 december. / 30 ml - € 34,00 - 50 ml - € 44,00 - 100 ml - € 59,00

Kleurexplosies, dat is zowat de samenvatting van de Desigual-collecties. Het Spaanse modemerk maakt van de wereld al sinds 1984 een fleurige boel. Nu lanceert Desigual voor hun dertigste verjaardag een parfumcollectie.'La Vida es Chula', ook wel 'Life is Fun', is de leuze van het Spaanse Desigual. Wie de looks in de winkelrekken ziet hangen, kan dit alleen maar beamen. De felle kleurencombinaties en opgewekte prints slagen erin een sombere dag op te fleuren. Nu brengt Desigual ook drie even fleurige parfums op de markt.De geuren zijn helemaal Desigual. De drie parfums (Sex, Fun en Love) hebben elk hun eigen intense hoofdnoten en zijn verpakt in felgekleurde flesjes en toffe verpakkingen. 'Sex' is een uitdagend parfum met jasmijn en musk als boventoon. Wie van speelse parfums houdt, kiest best voor 'Fun' met fruitige toetsen als perzik, passievrucht en cranberries. Ook aan de tedere zieltjes werd gedacht, want 'Love' is het perfecte parfum voor romantici met oranjebloesem en sandelhout. (AB) De Desigual parfum-collectie is beschikbaar vanaf 2 december. / 30 ml - € 34,00 - 50 ml - € 44,00 - 100 ml - € 59,00