Voor fashionista's die noodgedwongen met een saai ogende laptop door het leven moeten is er goed nieuws. Laptopproducent Dell en make-upmerk OPI ontwerpen samen een laptop voor de modebewuste computergebruiker.

De draagbare computers Inspiron en Studio van Dell zijn binnenkort verkrijgbaar in nagellaktinten van OPI. Zo kan u met een gerust modebewusthart door het leven gaan, laptop onder de arm in dezelfde kleur als uw gelakte nagels. In totaal zullen er 26 verschillende tinten op de markt komen. Nu zijn dat er nog maar zes, maar in de loop van het komende jaar komen er elk seizoen nieuwe kleurtjes bij, uiteraard passend bij de tijd van het jaar én afgestemd op de laatste nieuwe modetrends.

Hanne Vandevoorde

Voor fashionista's die noodgedwongen met een saai ogende laptop door het leven moeten is er goed nieuws. Laptopproducent Dell en make-upmerk OPI ontwerpen samen een laptop voor de modebewuste computergebruiker. De draagbare computers Inspiron en Studio van Dell zijn binnenkort verkrijgbaar in nagellaktinten van OPI. Zo kan u met een gerust modebewusthart door het leven gaan, laptop onder de arm in dezelfde kleur als uw gelakte nagels. In totaal zullen er 26 verschillende tinten op de markt komen. Nu zijn dat er nog maar zes, maar in de loop van het komende jaar komen er elk seizoen nieuwe kleurtjes bij, uiteraard passend bij de tijd van het jaar én afgestemd op de laatste nieuwe modetrends. Hanne Vandevoorde