De beroemde fashion manicuriste, Deborah Lippmann, brengt een nagellaklijn uit die gebaseerd is op de HBO hitserie 'Girls'.

De nagellaklijn zal pas verscheept worden vanaf 15 januari, maar kan nu al online besteld worden. De lijn is een ode aan 'Girls', het geesteskind van Lena Dunham. Het tweede seizoen van de dramedy start op 13 januari en de diehard fans kunnen de start van het nieuwe seizoen vieren met de aankoop van één - of meer - van de vier kleuren.

De vier kleuren in de 'Girls' lijn zijn gebaseerd op de karakters van de 4 hoofdpersonages. Het groene flesje is een veruiterlijking van Hannah en krijgt de klinkende naam Hapless Hunter Green. Het is een niet nader te omschrijven tint groen die, net zoals Hannah, cool, indie en humeurig - in zoverre een kleur gevoelens kan hebben - oogt. Voor Marnie ontwierp Deborah een zachtroze tint, Prim and Proper Pink. Zoals de knappe Marnie een beetje truttig, maar ook netjes, stijlvol en supervrouwelijk. Jessa's persoonlijkheid werd vertaald naar Bohemian Burgundy: een sexy, boho en opvallende tint bordeaux. De lieve, naïeve Shoshanna, Jessa's jongere nichtje, kreeg een lila nagellak, Virtuous Vivid Violet, toegewezen. Net zoals de New Yorkse studente oogt de kleur speels, schattig en een tikje preuts.

Lena Dunham liet in een statement optekenen dat ze de kleuren van Deborah Lippmann altijd al classy vond en begeerd heeft. Ze 'leende' de potjes ook vaak van haar moeder. Dunham is dus erg blij met deze samenwerking en draagt de kleur Hannah 'like it's going out of style'.

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Deborah Lippmann en de entertainmentindustrie. Eerder ontwierp ze al een Snow White and the Huntsman nagellaklijn en ook aan de HBO serie True Blood werd een collectie gekoppeld. Of dat nu allemaal wel nodig is, die op celebrity en entertainment gebaseerde beautylijnen, wordt er her en der gemopperd. Of het je nu ergert of niet, in Hollywood geldt de regel: op zoveel mogelijk karren springen, of vertrappeld worden. (LP)

De beroemde fashion manicuriste, Deborah Lippmann, brengt een nagellaklijn uit die gebaseerd is op de HBO hitserie 'Girls'. De nagellaklijn zal pas verscheept worden vanaf 15 januari, maar kan nu al online besteld worden. De lijn is een ode aan 'Girls', het geesteskind van Lena Dunham. Het tweede seizoen van de dramedy start op 13 januari en de diehard fans kunnen de start van het nieuwe seizoen vieren met de aankoop van één - of meer - van de vier kleuren. De vier kleuren in de 'Girls' lijn zijn gebaseerd op de karakters van de 4 hoofdpersonages. Het groene flesje is een veruiterlijking van Hannah en krijgt de klinkende naam Hapless Hunter Green. Het is een niet nader te omschrijven tint groen die, net zoals Hannah, cool, indie en humeurig - in zoverre een kleur gevoelens kan hebben - oogt. Voor Marnie ontwierp Deborah een zachtroze tint, Prim and Proper Pink. Zoals de knappe Marnie een beetje truttig, maar ook netjes, stijlvol en supervrouwelijk. Jessa's persoonlijkheid werd vertaald naar Bohemian Burgundy: een sexy, boho en opvallende tint bordeaux. De lieve, naïeve Shoshanna, Jessa's jongere nichtje, kreeg een lila nagellak, Virtuous Vivid Violet, toegewezen. Net zoals de New Yorkse studente oogt de kleur speels, schattig en een tikje preuts. Lena Dunham liet in een statement optekenen dat ze de kleuren van Deborah Lippmann altijd al classy vond en begeerd heeft. Ze 'leende' de potjes ook vaak van haar moeder. Dunham is dus erg blij met deze samenwerking en draagt de kleur Hannah 'like it's going out of style'. Dit is niet de eerste samenwerking tussen Deborah Lippmann en de entertainmentindustrie. Eerder ontwierp ze al een Snow White and the Huntsman nagellaklijn en ook aan de HBO serie True Blood werd een collectie gekoppeld. Of dat nu allemaal wel nodig is, die op celebrity en entertainment gebaseerde beautylijnen, wordt er her en der gemopperd. Of het je nu ergert of niet, in Hollywood geldt de regel: op zoveel mogelijk karren springen, of vertrappeld worden. (LP)