Door Trui Moerkerke en Sofie Albrecht

In een prachtig herenhuis aan een rustig Kortrijks pleintje bevindt zich een privésauna die met smaak en hightechsnufjes werd ingericht. Beneden worden we hartelijk ontvangen en begeleid naar de tussenverdieping, waar we ons omkleden in een kleine kamer met lockers. Zowel op de eerste als de kelderverdieping bevinden zich telkens een stoomkamer en Finse sauna, warme en koude regendouches, en een relaxruimte. Beneden hebben ze nog een jacuzzi en buitenterras, maar wij kiezen voor de ruime loungeruimte op het eerste, met massagebedden en een wand die regelmatig van kleur verandert, wat voor een aparte sfeer zorgt. Gezonde drankjes, fruithapjes en een stapel boekjes liggen klaar. Na twee uur worden we begeleid naar de zolderverdieping, voor de massage. Wij kozen voor een Yogomassage, waarbij de jonge eigenares verschillende technieken combineert voor een diepgaande ontspanning.

Kader: ***

Massage: **

Prijs-kwaliteitverhouding: ***

Besluit: een adres met een hedendaagse visie op wellness: alle faciliteiten in een mooi, modern decor, met een onberispelijke hygiëne en een persoonlijke service. Voor twee uur met twee personen betaal je 65 euro voor de eerste verdieping, 75 euro voor de onderste etage, inclusief linnenpakket en producten als scrubzout, douchegel en shampoo. De Yogomassage (1 uur) kost 45 euro. Een aanrader met goede prijs-kwaliteitverhouding, ideaal voor mensen die willen ontspannen in alle privacy.

Yogo, Belfaststraat 16, 8500 Kortrijk, www.yogo.be.

Door Trui Moerkerke en Sofie Albrecht In een prachtig herenhuis aan een rustig Kortrijks pleintje bevindt zich een privésauna die met smaak en hightechsnufjes werd ingericht. Beneden worden we hartelijk ontvangen en begeleid naar de tussenverdieping, waar we ons omkleden in een kleine kamer met lockers. Zowel op de eerste als de kelderverdieping bevinden zich telkens een stoomkamer en Finse sauna, warme en koude regendouches, en een relaxruimte. Beneden hebben ze nog een jacuzzi en buitenterras, maar wij kiezen voor de ruime loungeruimte op het eerste, met massagebedden en een wand die regelmatig van kleur verandert, wat voor een aparte sfeer zorgt. Gezonde drankjes, fruithapjes en een stapel boekjes liggen klaar. Na twee uur worden we begeleid naar de zolderverdieping, voor de massage. Wij kozen voor een Yogomassage, waarbij de jonge eigenares verschillende technieken combineert voor een diepgaande ontspanning. Kader: *** Massage: ** Prijs-kwaliteitverhouding: *** Besluit: een adres met een hedendaagse visie op wellness: alle faciliteiten in een mooi, modern decor, met een onberispelijke hygiëne en een persoonlijke service. Voor twee uur met twee personen betaal je 65 euro voor de eerste verdieping, 75 euro voor de onderste etage, inclusief linnenpakket en producten als scrubzout, douchegel en shampoo. De Yogomassage (1 uur) kost 45 euro. Een aanrader met goede prijs-kwaliteitverhouding, ideaal voor mensen die willen ontspannen in alle privacy. Yogo, Belfaststraat 16, 8500 Kortrijk, www.yogo.be.