De schoonheidstips van Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones vertrouwt nog het meest op haar eigen keukenmiddeltjes om stralend voor de dag te komen.

Ze mag dan al het gezicht zijn van cosmeticamerk Elizabeth Arden, actrice Catherine Zeta-Jones vertrouwt nog het meest op haar eigen keukenmiddeltjes om altijd stralend voor de dag te komen.

Honing en bier.
In een interview met The Daily Mail geeft ze te kennen dat ze regelmatig een mengeling van honing en zout over haar huid wrijft om rimpels te bestrijden. “Dat hydrateert en exfolieert”, aldus de 39-jarige ster. Haar haren wast ze met een mix van honing en bier en de tanden poetst ze met appel of aardbei. “Aardbei bevat een zuur dat oppervlakkige verkleuringen kan tegengaan. Ananas werkt op dezelfde manier.”

Nadeel.
De actrice, die met haar man Michael Douglas en hun twee kinderen in Bermuda leeft, geeft toe dat haar schoonheidsrituelen ook nadelen hebben. “Nadat ik mijn haar gewassen heb, ruik ik altijd naar bier. Maar het is erg goed voor het haar”, zo zegt ze. Een bewering die misschien zo gek nog niet is, want in 2005 werd Catherine Zeta- Jones verkozen tot ‘best gekapte celebrity’ in de VS.

Schijn bedriegt.
Ze wijst er wel op dat ze er ondanks alles toch niet altijd geweldig uitziet. “Mensen verwachten dat ik op ieder moment dezelfde looks heb als op het scherm. Maar dat is vooral te danken aan een fantastische regisseur, perfecte belichting en goeie fotografie. Ik moet hen dus teleurstellen.”

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content