Het voordeel van dit soort liposucties is dat ze heel doelgericht 1 gebied aanpakken en dat de behandelingen dus goedkoper en sneller voorbij zijn.

De populairste microliposucties van het moment:

Bingo wings
Het vet en loshangende vel aan de bovenarmen, onlosmakend verbonden met het stijgen der leeftijd. Kreeg de bijnaam bingowings omdat dit dijnende armvet vooral wordt veroorzaakt door het heftig heen en weer zwaaien van de bovenarmen, bijvoorbeeld wanneer men "bingo!" roept

Bra Straps Fraai is het niet; vet dat over je bh-bandje komt puilen, en hoewel een goedzittende bh met brede rugpanden dit problem ook kan verhelpen wordt deze zone steeds vaker leeggezogen door plastisch chirurgen.

Thigh gaps Over elkaar schurende dijbenen; het is niet alleen een pijnlijk maar ook niet zo'n esthetisch gegeven. Sommige vrouwen gaan er echter heel erg ver in en willen niet dat hun benen elkaar raken voor het bekken.

Moobs Er zijn mannen die de de pech hebben dat het hun ingenomen vet niet aan de buik- of bilzone blijft hangen maar zich ophoopt op borsthoogte. Steeds meer slachtoffers kloppen dan ook - niet letterlijk- met hun zogenaamde "moobs" (of man-boobs) bij de plastisch chirurg aan. (KS)

Het voordeel van dit soort liposucties is dat ze heel doelgericht 1 gebied aanpakken en dat de behandelingen dus goedkoper en sneller voorbij zijn. De populairste microliposucties van het moment: Bingo wings Het vet en loshangende vel aan de bovenarmen, onlosmakend verbonden met het stijgen der leeftijd. Kreeg de bijnaam bingowings omdat dit dijnende armvet vooral wordt veroorzaakt door het heftig heen en weer zwaaien van de bovenarmen, bijvoorbeeld wanneer men "bingo!" roept Bra Straps Fraai is het niet; vet dat over je bh-bandje komt puilen, en hoewel een goedzittende bh met brede rugpanden dit problem ook kan verhelpen wordt deze zone steeds vaker leeggezogen door plastisch chirurgen. Thigh gaps Over elkaar schurende dijbenen; het is niet alleen een pijnlijk maar ook niet zo'n esthetisch gegeven. Sommige vrouwen gaan er echter heel erg ver in en willen niet dat hun benen elkaar raken voor het bekken. Moobs Er zijn mannen die de de pech hebben dat het hun ingenomen vet niet aan de buik- of bilzone blijft hangen maar zich ophoopt op borsthoogte. Steeds meer slachtoffers kloppen dan ook - niet letterlijk- met hun zogenaamde "moobs" (of man-boobs) bij de plastisch chirurg aan. (KS)