Na de kaviaarnagels waarvoor we naar Londen moesten afzakken mogen we nu aan deze kant van de Noordzee blijven. De must-have nagellak van het moment heet 'Spotted' is enkel en alleen in Parijs te verkrijgen.
Naar aanleiding van de release van The Amazing Spiderman heeft nagellakmerk O.P.I. verschillende nagellaktinten gelanceerd, waaronder ook de 'Spotted', een zwarte nagellak met een speciaal olie-op-water effect.

Hoe te gebruiken ? Je gebruikt deze spotted als topcoat over een andere kleur. Wanneer de nagellak opdroogt zal deze net zoals olie op water - samentrekken waardoor de onderste laag nagellak subtiel zichtbaar wordt, op sommige plaatsen al wat feller dan de anderen.

Gedaan dus met de crackle nagels; de echte nagellaklovers gaan resoluut voor gevlekt. Die-hards betalen op dit moment al zo'n dikke zeventig euro voor een potje op eBay, waarmee deze Spotted gemakkelijk de Particulière van Chanel van de troon stoot, waarvoor men destijds 50 dollar veil had.

We hadden hier maar wat graag gezegd dat we deze nagellak hebben getest en dat hij fantastisch is, maar zoals gezegd: zéér moeilijk om vast te krijgen, deze Spotted. Wie toch een kans wil wagen moet Sephora in Parijs proberen, al is de kans groot dat u een lege etagère zal aantreffen. (VS)

Aangezien beelden meer zeggen dan woorden: enkele gelukkigen slaagden er wel in hun klauwen in een flesje te slaan. Bekijk hun foto's op pinterest.

Na de kaviaarnagels waarvoor we naar Londen moesten afzakken mogen we nu aan deze kant van de Noordzee blijven. De must-have nagellak van het moment heet 'Spotted' is enkel en alleen in Parijs te verkrijgen. Naar aanleiding van de release van The Amazing Spiderman heeft nagellakmerk O.P.I. verschillende nagellaktinten gelanceerd, waaronder ook de 'Spotted', een zwarte nagellak met een speciaal olie-op-water effect. Hoe te gebruiken ? Je gebruikt deze spotted als topcoat over een andere kleur. Wanneer de nagellak opdroogt zal deze net zoals olie op water - samentrekken waardoor de onderste laag nagellak subtiel zichtbaar wordt, op sommige plaatsen al wat feller dan de anderen. Gedaan dus met de crackle nagels; de echte nagellaklovers gaan resoluut voor gevlekt. Die-hards betalen op dit moment al zo'n dikke zeventig euro voor een potje op eBay, waarmee deze Spotted gemakkelijk de Particulière van Chanel van de troon stoot, waarvoor men destijds 50 dollar veil had. We hadden hier maar wat graag gezegd dat we deze nagellak hebben getest en dat hij fantastisch is, maar zoals gezegd: zéér moeilijk om vast te krijgen, deze Spotted. Wie toch een kans wil wagen moet Sephora in Parijs proberen, al is de kans groot dat u een lege etagère zal aantreffen. (VS)