Gelukkige verjaardag Jillian Michaels! De personal trainer die faam vergaarde met haar vele work-out DVD's en haar verschijning tijdens de Amerikaanse afvalrace 'The Biggest Loser' is 41 geworden maar is allicht nog zo fit als een 14-jarige.

REUTERS
© REUTERS

Michaels, beter bekend als Zij Die Haar Volk Leerde Squatten (voor het cool was) is een fenomeen binnen de fitnesswereld. DVD's als 6 Week Six-Pack, Yoga Meltdown en Kickbox Fast Fix vlogen over de toonbank, al zal ze bij het grote publiek nog steeds bekend staan als de schreeuwlelijk die in het Amerikaanse reality programma 'The Biggest Loser' deelnemers met overgewicht in het zweet liet werken. Toegegeven, Michaels is geen doetje, maar haar aanpak lijkt wel te werken.

De meest populaire workout van de fitnessgoeroe staat trouwens gewoon online: The Thirty Day Shred is een high intensity training die bestaat uit drie niveaus die je gewoon vanuit je woonkamer kan doen. Elke workout duurt twintig minuten en wordt intenser naargelang je het niveau verhoogt. De bedoeling is om iedere dag een training te volbrengen, al raden sportdokters aan om regelmatig een rustdag in te lassen.

Level 1:

Level 2:

Level 3:

(KS)

Gelukkige verjaardag Jillian Michaels! De personal trainer die faam vergaarde met haar vele work-out DVD's en haar verschijning tijdens de Amerikaanse afvalrace 'The Biggest Loser' is 41 geworden maar is allicht nog zo fit als een 14-jarige. Michaels, beter bekend als Zij Die Haar Volk Leerde Squatten (voor het cool was) is een fenomeen binnen de fitnesswereld. DVD's als 6 Week Six-Pack, Yoga Meltdown en Kickbox Fast Fix vlogen over de toonbank, al zal ze bij het grote publiek nog steeds bekend staan als de schreeuwlelijk die in het Amerikaanse reality programma 'The Biggest Loser' deelnemers met overgewicht in het zweet liet werken. Toegegeven, Michaels is geen doetje, maar haar aanpak lijkt wel te werken.De meest populaire workout van de fitnessgoeroe staat trouwens gewoon online: The Thirty Day Shred is een high intensity training die bestaat uit drie niveaus die je gewoon vanuit je woonkamer kan doen. Elke workout duurt twintig minuten en wordt intenser naargelang je het niveau verhoogt. De bedoeling is om iedere dag een training te volbrengen, al raden sportdokters aan om regelmatig een rustdag in te lassen. Level 1: Level 2:Level 3:(KS)