Een nieuw kapsel wordt wel eens gelinkt aan een nieuwe start in je leven. Dus je kan er maar beter voor zorgen dat het dan de moeite waard is. Een inspiratiefoto is soms voldoende om uit te leggen hoe je je nieuwe coupe wilt. Zo halen veel vrouwen inspiratie uit Hollywood waar bepaalde celebrities bekend staan om hun haarstijl.

Dit zijn de 5 meest gevraagde celeb kapsels:

Reese Witherspoon

De speelse look van de blonde actrice is te danken aan haar nonchalante haarstijl. De onnauwkeurige pony met een mooie lengte is perfect voor vrouwen met een drukke agenda. Deze coupe heeft niet veel werk nodig en is op elke gelegenheid een topper.

Bij de kapper:

Vraag duidelijk aan je kapper hoe kort hij de pony zal knippen. Zo sta je niet voor verrassingen wanneer je opnieuw in de spiegel kijkt. Deze look is minder geschikt voor vrouwen met sterk krullend haar omdat de pony hier niet tot zijn recht komt.

Michelle Williams

Het korte kopje van de Amerikaanse actrice is de meest gevraagde haarsnit voor vrouwen die graag een fris en kort kapsel willen. Dit is ook vaak dé look voor vrouwen die een drastische verandering willen.

Bij de kapper:

Toon een foto van je voorbeeld aan je kapper. Het beste is om elke kant van het kapsel te tonen zodat het zeker goed is. Vraag ook om de bovenste lagen iets langer te laten zodat je het zelf nog wat naar je hand kan zetten.

Kim Kardashian

Al heeft realityster Kim Kardashian nu een volle pony, haar bekende lange lokken behoren toch nog tot de meest gewilde kapsels. Ook het geheim van de eeuwige glans op Kim's haar wordt keer op keer nagevraagd.

Bij de kapper:

Het typische Armeense volle haar is niet iedereen gegund, vraag daarom aan je kapper om voldoende volume in het haar te blazen. Zodra de midden scheiding is gemaakt, kan hij de binnenste lokken opknippen.

Jennifer Aniston

De vraag naar Jennifer's typisch Amerikaanse look is nog steeds erg groot. Het is een relaxte maar gesofisticeerde look die perfect is voor iemand met sluik haar. Het is makkelijk draagbaar en heeft geen lastige overgangsfases. Nog een reden om voor dit kapsel te kiezen.

Bij de kapper:

Je vraagt naar een coupe waar de haren rondom het gezicht vallen. Deze look vraagt wel wat aandacht. Elke maand een korte trimbeurt aan de puntjes houden de eindjes fris.

Zooey Deschanel

Deschanel's volle pony en golvend lange haren zorgen voor een instant cute-effect. Daarnaast is het nog makkelijk te onderhouden. Deze look lijkt af, of je het nu zo laat drogen of er een haardroger aanzet.

Bij de kapper:

Deze haarstijl moet aanpast worden aan jouw gezicht. Als je gezicht wat ronder is vraag je naar een smallere pony in plaats van een zeer brede. (JJ)

Een nieuw kapsel wordt wel eens gelinkt aan een nieuwe start in je leven. Dus je kan er maar beter voor zorgen dat het dan de moeite waard is. Een inspiratiefoto is soms voldoende om uit te leggen hoe je je nieuwe coupe wilt. Zo halen veel vrouwen inspiratie uit Hollywood waar bepaalde celebrities bekend staan om hun haarstijl. Dit zijn de 5 meest gevraagde celeb kapsels: Reese Witherspoon De speelse look van de blonde actrice is te danken aan haar nonchalante haarstijl. De onnauwkeurige pony met een mooie lengte is perfect voor vrouwen met een drukke agenda. Deze coupe heeft niet veel werk nodig en is op elke gelegenheid een topper. Bij de kapper: Vraag duidelijk aan je kapper hoe kort hij de pony zal knippen. Zo sta je niet voor verrassingen wanneer je opnieuw in de spiegel kijkt. Deze look is minder geschikt voor vrouwen met sterk krullend haar omdat de pony hier niet tot zijn recht komt. Michelle Williams Het korte kopje van de Amerikaanse actrice is de meest gevraagde haarsnit voor vrouwen die graag een fris en kort kapsel willen. Dit is ook vaak dé look voor vrouwen die een drastische verandering willen. Bij de kapper: Toon een foto van je voorbeeld aan je kapper. Het beste is om elke kant van het kapsel te tonen zodat het zeker goed is. Vraag ook om de bovenste lagen iets langer te laten zodat je het zelf nog wat naar je hand kan zetten. Kim Kardashian Al heeft realityster Kim Kardashian nu een volle pony, haar bekende lange lokken behoren toch nog tot de meest gewilde kapsels. Ook het geheim van de eeuwige glans op Kim's haar wordt keer op keer nagevraagd. Bij de kapper: Het typische Armeense volle haar is niet iedereen gegund, vraag daarom aan je kapper om voldoende volume in het haar te blazen. Zodra de midden scheiding is gemaakt, kan hij de binnenste lokken opknippen. Jennifer Aniston De vraag naar Jennifer's typisch Amerikaanse look is nog steeds erg groot. Het is een relaxte maar gesofisticeerde look die perfect is voor iemand met sluik haar. Het is makkelijk draagbaar en heeft geen lastige overgangsfases. Nog een reden om voor dit kapsel te kiezen. Bij de kapper: Je vraagt naar een coupe waar de haren rondom het gezicht vallen. Deze look vraagt wel wat aandacht. Elke maand een korte trimbeurt aan de puntjes houden de eindjes fris. Zooey Deschanel Deschanel's volle pony en golvend lange haren zorgen voor een instant cute-effect. Daarnaast is het nog makkelijk te onderhouden. Deze look lijkt af, of je het nu zo laat drogen of er een haardroger aanzet. Bij de kapper: Deze haarstijl moet aanpast worden aan jouw gezicht. Als je gezicht wat ronder is vraag je naar een smallere pony in plaats van een zeer brede. (JJ)