De lipsticktest (2)

Meer tips voor een verleidelijke mond? Onze beautyspecialist test opnieuw zes lipsticks.

CHANEL ROUGE COCO (20T, 28,98 EURO)

Met een smeltende, hydraterende textuur en zachte, toegankelijke tinten met een discrete satijnglans probeert Chanel de glossgeneratie te overtuigen om over te stappen op het echte werk: de lipstick. Wij houden van het comfortabele gevoel dat Rouge Coco geeft en de elegante verpakking die geïnspireerd is op de eerste Chanellipstick uit 1954. Nu nog oefenen op het sensuele pruillipje van ambassadrice Vanessa Paradis.

In de parfumerie

GUERLAIN ROUGE DE G LE BRILLANT (10 T, 41, 45 EURO)

Deze lipstick koop je eerder voor zijn design dan voor een uitgesproken resultaat. De licht glanzende kleurwaas in natuurlijke tinten doet sterk denken aan een discrete gloss. Al geeft het aanbrengen wel een veel eleganter gevoel dan een streepje gloss.

In de parfumerie

CLINIQUE VITAMIN C LIP SMOOTHIE (6T, 17,30 EURO)

Gekleurde verzorging is de beste omschrijving voor dit product: cacao- en kariteboter zorgen voor stevige hydratatie en een heuse vitaminencocktail houdt je lippen in goede conditie. De kleuren zijn erg draagbaar, de textuur plakt niet en het klikpenseel voorkomt ongelukjes.

In de parfumerie

BOURJOIS SWEET KISS SHINE (6T, 12,50 EURO)

Deze smeltende textuur is een plezier om aan te brengen en geeft een comfortabel gevoel. Het kleurenpalet is overwegend vrolijk en geeft een semitransparante kleur met mooie glans. Mijn favoriet: Juicy Tangerine, een flatterend koraalrood en een must deze zomer.

Bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL

DIOR ULTRA-GLOSS (18 T, 27,85 EURO)

Deze gloss heeft een verzorgende, niet kleverige textuur die je met een penseeltje aanbrengt. Bestaat in glanzende huidtinten, paarlemoerglans en flashy kleuren met microlovertjes. Allemaal zorgen ze voor een intense glans die de lippen voller doen lijken. Altijd uitproberen: de tinten lijken in de tube veel feller dan ze op de lippen zijn.

In de parfumerie

L’ORÉAL STUDIO SECRETS HIGH DEFINITION LIPSTICK (24 T, 12,49 EURO)

L’Oréal dokterde een foolproof systeem uit op basis van huid- en haartypes waarmee je gegarandeerd een flatterende kleur kiest. Voor elk type (blondine, blondbruin, brunette, donkere huid) zijn er telkens zes verschillende, redelijk natuurlijke kleuren (nude, oranjerood, roze, rood, pruimkleur, bruin) met matte finish, satijnglans of spiegelglans. De lipsticks geven een comfortabel gevoel en een mooie dekking.

grootdistributie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content